İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve tüm personelin davet edildiği doğa yürüyüşüne, Eyüp Belediyesi Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, birim müdürleri ve personel katıldı.

Kemerburgaz Kurtkemeri’nden Belgrad ormanlarının derinliklerine kadar 8 kilometrelik parkurda yürüyüş yapan belediye çalışanları, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemini sık sık vurgulayan Remzi Aydın’a da bu güzel organizasyon için teşekkür ettiler.

Sabahın erken saatlerinde soğuk ve yağışlı havaya rağmen bir araya gelen Eyüp Belediye Başkanı ve personeline, çalışanlarından, Kickboks Avrupa Şampiyonu olan Muharrem Altıner eşlik etti. Yürüyüş boyunca sohbet edildi, doğanın muhteşem güzelliği eşliğinde ısınma hareketleri, jimnastik yapıldı.
Zaman zaman ormanın derinliklerinde doğanın eşsiz güzelliği karşısında seyr molaları verildi, fıkralar anlatıldı, yarışmalar yapıldı, doğa ve hatıra fotoğrafları çekildi.

Remzi Aydın, Kurtkemeri Piknik Alanı içerisine yapılacak İstanbul’un en modern yürüyüş ve bisiklet parkuru olacak yeni projenin de müjdesini verdi.

Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, bu etkinliğimizi artık geleneksel hale getirecek, her ayın ilk cumartesi günü tüm çalışanlarımızla doğa yürüyüşleri yapacağız. Etkin ve verimli çalışarak çok hizmet üretmek için sağlıklı olmamız gerekiyor. Sağlık için bol oksijen ve doğal yaşamla birlikteliğimizi artırmamız başarılı hizmetler üretmek için bir olmak, diri olmak, birbirimize zaman ayırmak durumundayız. Biz bunu başarıyoruz” dedi.


“Sağlık İçin Doğaya Yürüyoruz” etkinliği, Eyüp Belediyesi Kurtkemeri Sosyal Tesisleri önünde mangalda sucuk keyfi, kahvaltı, çay servislerinin yapılmasıyla sona erdi.