Steroid Nedir Ne İçin Kullanılır?

            Steroidler in vitro ortamda üretilen doğal testesteron hormonlarıdır. İn vitro ortamlar hormonların doğal olarak üretildiği gelişmiş biyokimya laboratuvarlarından oluşmaktadır. Steroidlerin çalışma mekanizmasını bilmek için testesteronun vücuttaki etki yollarını incelemek yeterlidir. Çünkü aynı mekanizma burada da geçerlidir. Testesteron vücutta ses kalınlaşması tüylenme ve kas kütlesinin artışı işlevlerini üstlenmektedir.

            Testesteron erkeklerde kadınlara oranla on kat aha fazla üretilmektedir. Fakat Kadınlarda da az da olsa üretilmektedir Kadılarda ise baskın hormon östrojendir. Kas kütlesini arttırmak isteyen kadın ve erkek bireyler steroid satın al fikrini benimserler. Steroid satın almak isteyenler için steroid kürü çeşitlerinin bol olduğu https://steroidsupplement.com/ sitesine mutlaka uğramalıdır.

 Steroid Kürleri ne işe yarar nasıl kullanılır?

            Steroid kürleri daha çok erkekler tarafından şekillenmek daha erkeksi bir görüntü ve kas kütlesini artırmak amaçlı kullanılmaktadır ancak kadınlarda son dönemde bu konulara ilgi göstermektedir. Steroid satın alma steroid kürlerini internet sitesinden almak ile başlar. Kullanıma uygun biçimde uygulanan kürler sonucunda spor ile de desteklendiği takdirde bireyler istedikleri vücut yapısına kavuşabilmektedirler.