Üstün hizmet anlayışıyla birlikte Türkiye’de uzaktan eğitime pek çok farklı insanın erişebilmesini sağlayan Kariyer Adam, sahip olduğu nitelikle beraber eğitime değer katıyor. Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim programlarına sahip olmasıyla birlikte adını duyuran şirket uzun yıllardan beri sürdürdüğü hizmetle beraber gelişmeye de devam ediyor. Genel Müdür Ercüment Diler tarafından yapılan açıklamalarda 2010 yılından günümüze kadar şirketin değişime ve gelişime devam ettiği bildiriliyor.

Türkiye’de oldukça geniş bölgeye yayılan kariyeradam, en çok şehre hizmet veren eğitim kurumu olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dünyanın önde gelen uzaktan eğitim programlarına sahip olan anlayışıyla birlikte, geçen süre içerisinde pazarda lider konumda yer almak için aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa klasmanında 4.basamağa kadar yükselmesiyle birlikte; en iyi çıkış yapan uzaktan eğitim kurumu olma niteliğine sahip olarak ödül almayı başardı. Rekabet ortamında önde gelen firmalar arasına girmeyi başaran kariyeradam yorum yapan eğitim programı katılanları kendilerine kattıkları değerlerden bahsediyorlar. Hâlihazırda kurum, 14 farklı ülkede ve 75 farklı şehirde uzaktan eğitim veriyor.

http://www.guncelsonhaber.com/kariyeradam-kariyer-adam-egitim-kurumlari-parmak-isirtan-basarisi/