İş yeriniz, mağazalarınız ve diğer alanlarınız için ihtiyacınız olan kapı çeşitleri ve garaj türleri firmamızın ürünleri arasında yer almakta. Kapılar, kontrol üniteleri ve garaj kombinasyonlarıyla en başta arabalarınız ve kendiniz için en kaliteli ve hızlı geçişlerin sağlanması için bu tür ürünler elektronik teknoloji ile bütünleştirildi.

 Ürünlerimiz

            1- Fotoselli kapı: Temassız buton seçeneğiyle her fotoselli kapı birçok apartman ve mağaza girişinin içerisinde yer almaktadır. Karanlıkta ve diğer koşullarda ısıya ve harekete duyarlı bu kapı ürünleri firmamız içerisinde ikiye ayrılarak satılmaktadır. Kimi kapılarımız kart okuyucu ile çalışırken kimi kapılar tamamen hareket odaklı çalışmaktadır. Birbirinden farklı kapı seçeneklerimiz ile elektronik kontrol ünitesi konforunu her binaya taşıyoruz.

            2- Garaj kapısı: Size özel sunduğumuz uzaktan kumandalı garaj kapısı ile artık aracınızı garaja park ederken arabadan inmek zorunda değilsiniz. Uzaktan kumanda ayarlı en modern garaj kapıları mağazamızda müşterilerini beklemektedir.

  3- Otopark otomasyonu: Açacağınız ve işleteceğiniz iş yerleri için otopark otomasyonu gelen davetliler ve müşteriler için kolay ve pratik bir çözüm yolu sunacaktır. Tamamen elektronik, tamamen güvenli.

www.emopazarlama.com