Kaliza Home firması mermer kullanarak birçok farklı mobilya ve aksesuar üretimi yapan özel bir firmadır. Bu alanda yapılan ilk çalışmaların öncülüğünü yapan firma mermere bambaşka bir bakış açısı kazandırmıştır.

Mermer doğadan çıkarıldığı gibi kullanan, sadece kesilerek şekillendirilen çok özel bir malzemedir. Çok dayanıklı ve sağlıklı olduğu için her türlü yaşam alanında zemin ve duvar kaplamalarında kullanılmaktadır. Ve Kaliza Home önderliğinde karşınıza mermer masa, mermer sehpa ve mermer aksesuarlar olarak çıkmaktadır.

Kaliza Home firması mermer masa üretiminde öncü olan firmalardandır. Birkaç farklı şekil ve ebatta mermer masa üretmektedir. Dikdörtgen mermer masa modelleri birçok farklı amaç için rahatlıkla kullanılmaktadır. Evlerde şık birer yemek masası olurken, işyerlerinde ofis masası veya toplantı masası olarak kullanılabilmektedirler. Masaların en güzel tamamlayıcısı olan mermer sehpa modelleri yine aynı renk ve desenlerde satışa sunulmaktadır. Büyük parçaların haricinde küçük aksesuar üretimlerinde de mermer tercih edilmektedir.

Mermer Servis Malzemeleri

Mermerler çok dayanıklı ve sağlıklı oldukları için mutfaklarda sıklıkla tercih edilmektedirler. En şık yemek masalarında yer alan mermer servis aksesuarları birkaç farklı renk ve desende üretilmektedir. Dilerseniz ayrı ayrı temin edebileceğiniz gibi, takım halinde de satın alarak masalarınızı büyülü bir hale getirebilirsiniz.

Mermer kaseler en şık yemek masalarında güzel başlangıçlar için üretilmiştir. Mermerden üretilmiş olan servis tabakları en keyifli ve lezzetli yemeklere eşlik etmektedir. Mermerden fincan ve kadeh olur mu demeyin? Sitemizi ziyaret ederek 40 yıl hatırı kalan kahvelerinizin sunumuna bir farklılık getirmek için bu takımlardan satın alabilirsiniz. Ücretsiz kargo seçeneği ile ürünleriniz güvenli bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır. Ve elbette sosluk ve baharatlıklar masanızın bir uyum içerisinde olması için hazırlanmıştır.