Firmamız 10 seneden fazla bir süredir kimyasal ve organik gübre üretimi yapıp satmaktadır. Aynı zamanda tarımda kullanılan ve bitkilerin gelişimine yardımcı maddeler, organik olan mineraller, bitki besinleri ile bitkilerin gelişimlerini düzenleyici ürünleri üretip ihraç etmektedir. Firmamız bünyesinde bulundurduğumuz ve dünya sağlık standartlarına uygun olarak hizmet veren laboratuvar çalışmalarımızla, ürettiğimiz ürünlerin analizini kendimiz yapıp, tarımla ilgilenen sektör ya da kişilere güvenli ürün sunmaktayız.

Ürettiğimiz tarım ürünlerini, bitki besinlerini, yardımcı ve geliştirici gübreleri doğaya dost ham maddelerde üretiyoruz. Toprağa karışan ve suda hızlıca eriyen ürünlerimiz hayvan ve insanların sağlığını tehdit etmeyecek kalitede ve güvenirliktedir. Bitki gelişiminde önemli rol alan ürünlerimiz doğada kalıntı bırakmazken çevreye zarar da vermemektedir.

Ekonomik Fiyatlı Ürünlerimiz

Ufuk Tarım olarak ürettiğimiz bitki geliştirici ve koruyucu ürünlerimiz Tarımsal Üretim Prosesine uygun olarak üretilmektedir. Ürünlerimiz farklı özellikteki ve değişik yöntemlerle yetiştirilen bitkilerin ihtiyaçlarına eksiksiz cevap vermektedir. Bitki gelişimini ihtiyaç duyduğu besinler, toprak tipi, tarım çeşidi, sulama yöntemi gibi birçok faktör etkilemektedir. Bu bitkilerin olumsuz şartlardan en az etkilenmesini sağlamayı hedefleyerek ürettiğimiz ürünler ile bitkileri güçlendirip verimini arttırıyoruz.

Ürünlerimiz kullanım amacına göre paketlenmiştir. İsteyene tek doz kullanımlık ürünler isteyene de çok dozlu olan büyük ambalajlarda ve ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı sunuyoruz. Gıda olarak üretilen bitkileri için ya da sanayi bitkileri için farklı büyüklükteki gübre ambalajları tercih edilebilir.

Gübrelerimizin Mucizevi Etkileri

Ufuk tarım ve gübre olarak ürettiğimiz kükürt ve organik maddeler içeren organik mineralli gübrelerimiz ile bitkilerin ihtiyacı olan besin ve mineralleri özel paketlerde kullanım kolaylığı ile sunmaktayız. Bitkilerin organik besinleri ve mineralleri düzenli olarak topraktan alabileceği ürünlerimiz sayesinde ekstra bakım gerektirmeden gelişmesini sağlıyoruz. Bitki gelişimi, üremesi ve meyve verimi için tercih edilen ürünlerimiz tomurcuk oluşumuna etki ederek tomurcuklanmayı hızlandırır.

Bitkiler doğada ki birçok fizyolojik, iklimsel ve hayvansal tehlikelere karşı savunmasızdır. Bitki gelişimini destekleyici ve düzenleyici etkisi olan ürünlerimiz sayesinde bu olumsuz şartlara karşı bitki korunur, meyve oluşumu desteklenir ve gereksiz yaprak dökülmesinin önüne geçilir. Ürünlerimiz COMBI II organik ürün sertifikasına sahiptir. Bitkinin ihtiyacı olan besin, organik ürün, mineral, destekleyici ve düzenleyicilerin eksiksiz ve periyodik olarak alınmasını sağlamaktayız. Ürünlerimiz son derece kaliteli olup doğada çözünüp kirlilik oluşturmamaktadır.