Ağır sanayi sektöründe yer alan işletmelerin kalite yönetim sistemlerin uygun olarak faaliyet gösterdiğini belgeleyerek tescilleyen Turc Trust Works firması profesyonel bir şekilde  denetim ve gözetim hizmetleri sunmaktadır. Tüm sektörler için profesyonel ve tecrübeli ekibi ile hizmet veren firma bağımsız ve uluslararası olarak çalışan denetim ve gözetim firması olduğu için firmanıza vereceği sertifikalar da uluslararası alanda geçerli olmaktadır. Denetim hizmetleri kapsamında verdiği hizmetler için saha gözetim hizmetleri veren firma elde ettiği verilere göre raporlar hazırlıyor, raporlara göre sertifikalar vererek firmanızın dış ticaret alanında güvenilir bir firma olduğunu tescil ediyor.

Deniz Denetim Hizmetleri

Profesyonel olarak vermiş olduğu denetim hizmetleri kapsamında deniz survey hizmetleri de bulunan firma; gemi yük taşımacılığı standartlarına göre taşımacılık yapılıp yapılmadığını, gemi alım satımlarında uluslararası standartlara uygun işlemler yapılması için denetimler yapmaktadır. Her alanda olduğu gibi deniz taşımacılığı sektöründe yer alan yerli ve yabancı tüm firmalar için hizmet veren denetim firması çok geniş bir hizmet yelpazesi ile sizlere denetim ve gözetim hizmetleri sunuyor.

TURC firması olarak bizler öncelikle hizmet kalitemizi maksimum düzeyde tutarak çalışmış olduğumu işletmelere maksimum fayda sağlamayı hedeflemekteyiz. Bağımsız, tarafsız ve hızlı hizmet anlayışımız ile gerekli akredite süreçlerini en verimli şekilde sonuçlandırmaktayız. Firmamız A tipi statüsünde yer alan ve Ticaret Bakanlığı tarafından akredite edilmiş bir firmadır.