Kahveyi sevmeyenlere sevdiren Adıyaman Kahvesi, özel karışımı ile tarihe meydan okuyor. Altı asırlık geçmişiyle içecek tarihinin rekorunu kıran bu lezzet, uzun yıllar Anadolu’nun milli içeceği haline gelmişti. Günümüzde bu lezzet yeniden keşfedildi.

 Kahve severlerin yeni favorisi olan Osmanlı tarzı kahve, turistlerin de ilgisini çekiyor. Osmanlı sarayının özel ikramı olan bu kahveyle, geçmişe yolculuk yapacaksınız. Nefis damla sakızlı ve kakaolu seçenekleriyle kahvenin tadını hissedeceksiniz.

 Bu Mükemmel Kahve Nasıl Hazırlanır?

 Anadolu’da yeniden popüler hale gelen bu içecek, Türk kahvesi gibi hazırlanıyor. Bir cezveye bir fincanlık su koyun. Bir şeker kaşığı atın. Bu arada cezveyi karıştırmayı unutmayın.

 Şekerli içenler istedikleri kadar şeker katabilir. Kahve köpürmeye başlayınca kahvenin altını kapatabilirsiniz. Mis gibi kahveniz hazır. Bu kahveyi tatmayan misafirleriniz için güzel bir sürpriz olacaktır.

 Hastalar için Şifalı Özelliklere Sahiptir

 Günümüzde hastalar için hediye götürmek adettendir. Hazır içecekler ve GDO’lu ürünler hastalar için zararlıdır. Bunun yerine vücudu dinçleştiren 7 karışık bitkili hediye edin.

 Lezzeti ve kokusu ile kahveye yeni bir anlam katan bu üründe, menengiç, krema, çikolata, keçiboynuzu, sahlep, damla sakızı ve Türk kahvesi bulunuyor. Bu bitkilerin ayrı ayrı faydaları bulunuyor. Beyin, kalp, karaciğer, akciğer ve kemik sağlığı için faydalı özelliklere sahiptir. Bu kahvenin düzenli bir şekilde tüketilmesi halinde, vücut direnç kazanıyor. Hastalar için zararlı olan gıdaları bir kenara bırakın. Adıyaman kahvesi hastalarınız için en iyi seçenek haline gelecektir.

 Formunu korumak isteyenler için de etkili özelliklere sahi olan bu kahve, sporcuların motivasyonunu artırmaktadır. Öğrenciler için hem motivasyon hem de zihin açıklığı meydana getiriyor.

 İkramın Vazgeçilmezi

 Kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bunun nedeni kahvenin değerli bir ikram olmasıdır. Çay sıradandır. Kahve ise özel bir ikramdır. Adıyaman kahvesi ise çok özeldir. Tatmayanların tatması gereken, almayanların alması gereken bir lezzettir. Tadanların ‘niye önceden almadım’ dediği mükemmel bir lezzettir.

 Misafirleri memnun eden, hastaları iyileştiren ve muhabbeti neşelendiren sitemizde sizleri bekliyor. Perakende ve toptan seçeneklerin yanı sıra bayilik imkanları da bulunuyor. Lezzetin en mükemmel örneği ile tanışmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin.