Bilmediğimiz bir şehirde ya da ülkede toplu taşıma araçlarına binmek için pek çok araştırma yapmamız gerekmektedir. Otobüs ya da metro saatlerine bakmamız, günü verimli geçirmek için bu saatlere bağlı kalmamız gerekmektedir. Oysa tatilde bu tip düşüncelerle uğraşmak kimsenin isteyeceği bir şey değildir.

Günümüzde pek çok insan tatilini konforlu bir şekilde geçirmek için kiralık araç kullanmayı tercih etmektedir. Kısa süreli iş seyahatleri ya da şehir içi turlar için de kiralık araç kullanımı artmıştır.

Kadıoğlurent a car, pek çok farklı boyut ve kulvardakikiralık araçlar ile samsun’da hizmet veren bir firmadır. Geniş araç filosu, şoförlü ya da şoförsüz kullanım seçenekleri ile Kadıoğlu size iyi bir kiralık araç deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Modeli ve kullanım alanlarına göre çeşitli araç kiralama fiyatları bulunmaktadır. Kadıoğlurent a car, lüks araç kiralama ve havaalanı transferi gibi konularda da hizmet vermektedir. Kalabalık aileler için lüks minibüsler de seçenekler arasında yerini almaktadır.

Kiralık araç temin etmek için gerekli koşullar internet sitesinde bildirilmektedir. Ayrıca bekli aileler için bebek koltuğu, full kasko hizmetleri, indirimli araçlar, limitsiz kilometre seçenekleri hakkında da detaylı bilgiye aynı siteden ulaşmanız mümkündür.

Kadıoğlu, otomatik ya da manuel araba seçenekleri ile alıştığınız konforu sizlere sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca sunrooflu, spor modellerde arabalar da filonun içinde yerini almıştır. Arazi araçları, vip modeller ve binek araba çeşitleri ile aradığınız kiralık araçKadıoğlu ile hizmetinizde olacaktır. Kadıoğluaraç kiralama firmasının Samsun, Çarşamba, Ordu ve Amasya arasında transfer hizmetleri bulunmaktadır.

Kaliteli ve güvenli araç kiralama için KadıoğluRent a Car’ı tercih edebilirsiniz. Kullanımdan önce detaylı incelemesi yapılmış kiralık araç modelleri ve her durumda yardımınıza koşmaya hazır uzman kadrosuyla daima yanınızda olacak bu firma ile araç kiralamanın tadını çıkartabilirsiniz.

Kiralık araç teslim merkezi samsun ofisidir. Kişiye bağlı hasarlar ücrete tabi olup, kasko dahilindeki kazalar KadıoğluRent a Car tarafından ödenmektedir.