İstanbul havalimanı otel şehrin tam merkezinde ve tüm noktalara kolay bir şekilde erişim sağlayacağınız kolaylıkta bir alanda inşa edilmiştir. Otelde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ayrıntılar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Çamaşırhane, kuru temizleme, reception da emanet kasa havaalanına transfer veya havaalanından otele yerleşmeniz için servis imkanları da düşünülmüştür. Otel tüm konforu ile sizlere gereken tüm hizmetleri sağlamaktadır.

Oda Detayları

Otel içerisinde bulunan tüm odalarda ücretsiz wifi erişimi, mini buzdolabı, oda telefonu, oda servisi bulunmaktadır. Odaların hijyeni konusunda son derece titiz davranmaktadırlar. Her gün oda temizliği çalışanlar tarafından yapılmaktadır. Kişilerin taleplerine göre klimalı odalar veya normal odalarda da sizlere konaklama hizmeti sağlanmaktadır. Tüm odalarda çay ve kahve makinesi bulunmaktadır. Tüm bu özellikleri görselleri ile görebilmek ve daha fazlasına erişebilmek için firmanın resmi İnternet adresini inceleyebilirsiniz.

Deneyimli Ekip Arkadaşları

Otel çalışanları son derece güler yüzlü ve anlayışlı kadrodan oluşuyor. Kişiler otel çalışanlarını tercih ederken fazlaca ince eleyip sık dokuyor. Bağcılar Güneşli Otel olarak da adrese kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Personellerin hemen hepsi ikinci bir dil bilen kimselerden tercih edilmiştir. İstanbul fuar otel olarak da sizlere hizmet vermekte ve toplantılarınız da ve fuar etkinlikleriniz de uygun alanları ile sizi ve misafirlerinizi ağırlıyorlar. Daha detaylı bilgiler için lütfen firma ile iletişime geçiniz.