İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmeti sunan çok sayıda rent a car firması bulunmaktadır. Araç kiralama şirketlerinden bazıları havalimanı içerisinde hizmet vermekte, bazıları da Göktürk ve diğer merkezlerde olup havalimanına teslim gerçekleştirmektedir. Havalimanı içinde yer alan firmaların tamamı İç Hatlar gelen yolcu kara tarafında bulunur. İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren önde gelen kiralık araç şirketlerinin bazıları:

Otorento Araç Kiralama

Otorento, 2014 Yılında kurulmuş bir online araç kiralama platformudur. Otorento’da çok sayıda araç kiralama firmasının araçlarını karşılaştırmak ve uygun fiyatlarla araç kiralamak mümkündür. Ücretsiz iptal hizmeti ile öne çıkan firmadan İstanbul Havalimanı için de araç kiralama işlemi gerçekleştirilebiliyor. Otorento.com.tr web sitesi üzerinden veya 444 30 09 numaralı telefondan araç kiralama rezervasyonu yapılabilir.

Avis

Dünya’nın önde gelen araç kiralama firmalarından biri olan Avis, İstanbul Havalimanı’nda araç kiralama ofislerinin bulunduğu Terminal caddesinde 1 numaralı ofiste hizmet vermektedir. 0212 705 5856 numaralı telefondan Avis İstanbul Havalimanı ofisine ulaşmak mümkün.

Avec

İstanbul kökenli bir araç kiralama firması olan Avec, kaliteli hizmeti ile ön plana çıkmaktadır. Avec’ten yapılan kiralamalarda kredi kartının ibraz edilmesi zorunludur. En geniş araç çeşitliliğine sahip firmalardan biridir. 0 212 244 2832 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilir.

Enterprise

Dünya’nın en büyük araç kiralama firması olan Enterprise’ın İstanbul Havalimanında da ofisi bulunmaktadır. Genellikle yabancı misafirler tarafından tercih edilmektedir. 0212 465 3546 numaralı telefondan Enterprise araç kiralamanın İstanbul Havalimanı ofisine ulaşılabilir.

Çizgi

Türkiye’nin pek çok şehrinde ofisi bulunan Çizgi Rent a Car, uygun fiyatları ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle gurbetçilerin en çok tercih ettiği firmalardan biridir. 0850 433 1183 numaralı telefondan Çizgi Rent a Car’ın çağrı merkezine ulaşılabilir.

Garenta

Türkiye’nin en yaygın araç kiralama firmalarından olan Garenta’nın İstanbul Havalimanında ofisi bulunmaktadır. Garenta’da zaman zaman düzenlenen kampanyalar sayesinde uygun fiyatlarla araç kiralamak mümkündür.

Havalimanı içinde hizmet veren diğer araç kiralama firmaları, Ülger, Nissa, Hertz, Budget, Castle, Central, Europcar, Goldcar, Payless ve RentGo’dur.