Üniversite öğrencilerinin eğitim döneminde en çok ihtiyaç duydukları şey rahat bir yurttur.

 İstanbul Gazi Kız Yurdu bulunduğu yer itibari Beşiktaş öğrenci yurtları içerisinde hem Şehir merkezine, alışveriş merkezlerine çok yakınlığı hemde metro, otobüs durakları, tramvay gibi ulaşım servislerine yakınlığı ile istenilen yere kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

 İmkanları nelerdir?

            İstanbul Gazi Kız Yurdu sunduğu imkanlar dahilinde Wifi hizmeti, 24 saat sıcak su ve 2 öğün yemek imkanı ile öğrencilerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Özel Gazi Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Beşiktaş özel yurtlar klasmanında vermiş olduğu üstün hizmetlerinin yanında Atatürk İlke ve İnkilaplarına son derece bağlı, milli ve manevi değerlere sonsuz saygılı, yurdunu, milletini ve vatanını seven, çağdaş ve modern Türk gençlerinin yetişmesine katkıda bulunmak için açılmıştır.

 Yurdumuzun ilkesi nedir?

            Yurdumuz tamamen özel olup hiçbir vakıf veya cemaat ile alakası bulunmamaktadır. Gazi Yüksek Öğrenim kız yurdu çağdaş, modern bilime ve inanca önemi öncelik alan vatanını ve milletini seven Atatürkçü Türk gençliğinin hizmetinde olmaya devam edecektir.

 Beşiktaş yurt dendiği zaman ilk akla gelen yurdumuz veliler ve öğrencilerimiz için de dönem içerisinde özel Türkiye gezileri de isteğe bağlı olarak öğrencilerimize sunulmaktadır.

 http://www.istanbulgazikizyurdu.com/