Kuruluş zamanında isim bulamadığı için “isimsiz_motorcu” olarak koymuş bu şekilde tanınınca ismini değiştirmemiştir. Sayfayı yöneten kişi sayısı bir çok kişi tarafından yanlış bilinsede 1 kişidir. Sayfanın ismine bakıldığında sayfa yöneticisinin ismini sakladığı düşünülse de ismini (Eren) saklamamaktadır fakat sosyal medyaya yüzünü gizlemektedir.

İlk 10 –11 Aylık zamanda sadece motosiklet fotoğrafları paylaşmaktaydı. 10 Bin takipçiye ulaştığında gelen talepler üzerine video paylaşmaya başladı ve bu şekilde devam ettirdi. İçerikleri genelde az bilinen kavga, tartışma, kaza videoları olan İsimsiz Motorcu, insanların kazadan kurtulması için kaza yapması gerekmediğini, bu tarz videolar izleyerek de tecrübe kazanabileceğini, bunu bir çok aldığı mesajda da gördüğünü ifade ediyor.  Ülkemizdeki, “motorcu her zaman haklıdır” düşüncesini kaldırmayı hedeflediğini dile getiriyor.

İnstagram üzerinden attığı videolar, bazı yabancı sitelere, haberlere, diğer sosyal medya platformlarında paylaşılmaya başlayınca adından söz ettirmeye başladı ve kısa sürede 30 bin takipçiye ulaştı. Aldığı mesajlar üzerine İsimsiz Motorcu Eylül 2018 tarihinde Youtube platformuna atıldı. İnstagram kadar agırlık vermese de oradan da kitle elde etti.

Haksızlık karşısında, popülerliğine bakmaksızın eleştirilerini açık açık belirttiği için bazı kişilerce adına açılan fake hesaplar ve şikayetler üzerine instagramdan bir çok kısıtlama alan İsimsiz Motorcu, 4 Aylık bir kaybı olduğunu, ve o 4 ayda çok ciddi erişim sıkıntısı çektiğini söylüyor.

En çok gelen sorulardan biri de "İsimsiz Motorcu sosyal medyadan gelir elde ediyor mu ?" Bu soruyu kendisine sorduğumuzda hiçbir gelir elde etmediğini eğer edersede aklında büyük bir proje olduğunu söylüyor. Fakat bunu gizli tutmayı tercih ediyor.

İnstagram platformunda 50 Bin takipçi kitlesine ulaşan İsimsiz Motorcu, en çok takipçili motosiklet sayfası değil, en farklı motosiklet sayfası olmayı hedeflediğini" söylüyor..

instagram takip için : www.instagram.com/isimsiz_motorcu/