Son zamanlarda pek çok yeni evlenecek çiftin en çok şikayet ettiği konuların başında yeterli çeşitlilikte mobilya seçeneği sunan mobilya mağazasının olmaması konusudur. Uzun yıllar yaşayacakları evi dizayn edecek olan çiftler kendilerine istedikleri kalitede, çeşitlilikte ve fiyatta ürün sunamamasından dolayı hayal kırıklığı yaşamaktadır. İrfan Home isimli şirketimiz müşterilerimizin böylesi bir hayal kırıklığına uğramaması için yeterli donanıma ve kapasiteye sahip bir mobilya mağazasıdır.

İrfan Home İşletmesi Hakkında

İrfan Home ailesi olarak hem 12 bin metrekare arazi üzerinde kurulu olan showroom mobilya mağazası olarak hem de internet mobilya mağazası olarak hizmet sunmaktayız. Birbirinden farklı türde ve modelde ürünlerimizle müşterilerimize geniş bir ürün yelpazesi sunan firmamızın önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olmakla birlikte hizmet politikalarını daima bu çerçevede yürütmektedir. Son moda mobilya ve aksesuarlarla birlikte her zevke hitap eden şık tasarımlarımızla önce müşteri anlayışını prensip edinerek bugünlere gelmenin ve Türkiye'de ender mobilya şirketlerinden biri olmanın gururunu yaşamaktayız.

İrfan Home Ürün ve Hizmetleri

İrfan Home Avcılar mobilya şirketi olarak binlerce çeşitte ve her bütçeye hitap eden yelpazede ürünü bünyemizde barındırmaktayız. Yatak odası takımlarından yemek takımına, oturma odası takımından tek parçaya kadar birçok mobilya ve aksesuar ürünlerini siz değerli müşterilerimize en yüksek kalitede en düşük fiyatlarla bulabileceğiniz Türkiye'deki en geniş showroom hizmetimiz ile karşılamaktayız. İrfan Home Avcılar mağaza şirketimiz tüm ürünlerini 2 yıl garanti kapsamında sunmaktadır. Bunun yanında alışveriş işlemlerinizden kurulum ve teslimata kadar olduğu gibi sonrasında da destek hizmeti vermekteyiz.

Neden İrfan Home Mağazasını Seçmeliyim?

İrfan Home internet mağazamız üzerinde birbirinden farklı modelde ve türde binlerce ürünü görme imkanına sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken site adresimizi ya da İstanbul Avcılar ilçesinde hizmet veren mağazamızı ziyaret etmek olacaktır. Aynı zamanda İrfan Home Avcılar ailesi olarak, müşterilerimizin her türlü şikayet, öneri, problem ve soruları için 444 40 32 numaralı sabit hat üzerinden müşteri temsilcilerimiz ile hizmet sağlamaktayız. Sizler de en avantajlı, en trend olan ve aynı zamanda son derece ekonomik olan mobilya paketlerimizden yararlanmak isterseniz mobilya alışverişleriniz için bizleri tercih edebilirsiniz.

İrfan Home Teslimat Süreci

Ürünlerin çeşidine ve mağazamıza uzaklığınıza göre teslimat süreleri değişiklik gösterebilmektedir. Mobilya ürünleri 21 iş günü içerisinde teslim sürecine tabiyken, mobilya aksesuar ürünlerimizin teslimat süresi 3 ile 7 gün arasındadır. Şirketimiz teslimat işlemlerini anlaşmalı bulunduğu kargo şirketleri aracılığı le gerçekleştirmektedir. Özel üretim ürünlerimizin imalat işlemi olduğundan teslimat süreleri farklıdır ve teslimat süreleri ilgili ürünün sayfasında belirtilmektedir. Aynı şekilde online alışveriş sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğiniz satın alma işlemi sırasında stokta ürün kalmaması gibi durumlarda en az 4, en çok 30 gün gibi bir süre zarfında tarafınıza teslim işlemi sağlanmaktadır.

Youtube hesabımızdan irfan home videolarını izleyebilirsiniz.