İNANÇ TURİZM VE UMRE TURLARI

 

            Umre turları konusunda firmamız en iyi ve en kaliteli olanını sunmak için çabalamakta, her geçen gün başarısına yenisini eklemektedir. İnanç Turizm, umre konusunda her geçen gün kitlesini artıran nadir turlardan biridir. Hangi şehirde olursanız olun sizin için rehber eşliğinde, konaklama ve hediye dahil olmak üzere her imkan sağlandıktan sonra lüks umre turu yapmanıza imkan vermektedir. Siz de umre turları konusunda bizi tercih edin ve içiniz rahat olsun.

 UMRE TURLARI HAKKINDA

            Umre turlarımız gün sayısına göre gruplanmış bulunmaktadır. En az 5 günlük umre turu bulunmaktadır. Daha sonra 7 günlük, 10 günlük ve 14 günlük turlardan bütçenize ve kendinize göre tercih edebileceğiniz bir turu seçerek rezervasyon yaptırabilirsiniz. Turları da aylara göre gruplamaktayız. Kasım, aralık, sömester, şubat, mart, nisan ve Ramazan Umresi bulunmaktadır. Bu konuda da tercihi siz yapıyorsunuz, her şeyi sizin için biz ayarlıyoruz. Her şeyi sizin içi biz ayarlıyoruz. Otelinizden hediyelik eşyanıza kadar hiç bir zahmete girmenize gerek kalmıyor. Kocaeli şehrinde olanlar için ücretsiz aktarma ile Atatürk Havalimanı'na gelerek bekleme imkanı sunulmaktadır. Siz kayıt olduğunuz tarihte kalacağınız otelin isminden, rehberinize varana kadar her şeyin bilgisi size verilecektir. Türk hacılar ile keyifli bir umre yolculuğu gerçekleştirmeniz için ihramınıza varana kadar sizin için her şeyi düşündük. Konaklama ilk önce Medine ile başlıyor ve 3 günlük bir Medine turundan sonra devam ediliyor.

 HER BÜTÇEYE UYGUN FİYAT GARANTİSİ

            İnanç turizm ile umre fiyatları da oldukça uygun. Otelinizden, yediğiniz yemeğe, ihramınıza ve hediye paketinize varana kadar sizin için her şeyi düşünen İnanç Tur bütçenize ve cebinize uygun fiyatları size sunmaktadır. Her bütçeye uygun tur ve gün sayısı bulunmaktadır. Fiyatlarımız gün sayısı ve yere göre 1500 TL ve 2500 TL arasında değişmektedir.