Kullanılmış araç yada diğer adıyla ikinci el araç alma işini şansa bırakmak istemeyen kişiler için firmamızı kurduk. Almayı düşündüğünüz araçların, ön muayenesini yaparak, hasar, kusur, değişen, boya gibi detayları hesaplayarak araçların değerini müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. İstanbul ilinde dokuz yıl öncesinde kurmuş olduğumuz firmamızı, kaliteli çalışmalarımız ile yenileyerek, yirmi şubeye ulaştırdık. Firmamız diğer bütün şubelerinde olduğu gibi Kartal araç ekspertiz şubemizde de müşterilerine kaliteli çalışmalar sunmaktadır.

 

Son Teknolojik Test Cihazlarımız

Firmamız, araç kontrolleri için yüzde yüz garantili test cihazları ile hizmet vermektedir. Araçların, motor performansı, balata, fren, iç aksan, dış aksan, yol tutuş, hasar, kaza, boya ve değişenleri ile ilgili tüm bilgileri firmamızdan öğrenebilirsiniz. Firmamız tam donanımlı test cihazları ile aracı full incelemeye almaktadır. Yapmış olduğumuz kontrol sonuçlarını, bilgisayardan çıkarmış olduğumuz ekspertiz raporu olarak müşterilerimize sunmaktayız. Firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimize araçlar hakkında doğru ve net bilgiler vermekteyiz. Güvenilir ve doğru bilgiler veren kaşeli ve imzalı eksper raporlarını firmamızdan temin edebilirsiniz.

Ekspertiz Hizmetlerinde Ekonomik Ücretler

Firmamız, araç hasar ve değişen kontrollerini nitelikli cihaz ve tecrübeli ustaları aracılığıyla yapmaktadır. Hizmet vermiş olduğu araç muayene işleri için uygun fiyatlar belirlemiş ve müşteri memnuniyetini garantilemiştir. Almayı düşündüğünüz araç hakkındaki detayları en ince ayrıntısına kadar tespit eden firmamızdan hizmet alarak, doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.