Birçok sektörde ticaret öncesinde konu olan eşya ya da aracın değer tespit işlemeleri alanlarında uzman kuruluşlara ekspertiz işlemleri yaptırılmaktadır. İkinci araç satışlarında ekspertiz mutlaka yapılması gereken bir işlemdir. firması bizler ikinci araç ticaretinde zarar görmemeniz, araçları gerçek değerleri üzerinden satın alabilmeniz için, her marka ve modeldeki araçların ekspertiz işlemlerini yapmaktayız. Kavacık araç ekspertiz firmamız teknik yeterliliğe sahip tüm donanımlara sahiptir. Oto ekspertiz işlemleri test cihazları ile özenle yapılmakta ve rapor edilmektedir.

 

Güvenli Ticaret İçin Ekspertiz

İnsanlar karşılıklı olarak birbirlerine güven duyduklarında alış veriş yapmaktadır. İkinci el satışlarında güven önemlidir ve araçların durumları eksiksiz olarak tespit edilmelidir. iş yerimizde profesyonel ekipler tarafında araçlarınız test cihazları ile ayrıntılı olarak incelenir ve sonucunda ekspertiz raporu hazırlayarak sizleri aracın genel durumu hakkında bilgilendirir. firmamız bağımsız, tarafsız ve güven ilkelerine göre hizmet vermektedir.

Ekspertiz İşlemleri

Kavacikotoekspertiz.com web sayfamızda oto ekspertiz işlemlerinin neler olduğunu nasıl yapıldığın gösteren bilgileri bulabilirsiniz. Servisimizde araçlarınızın ekspertiz işlemlerini yapabilmek için araç ruhsatını servis elemanlarımıza vermeniz yeterlidir. Teknik elemanlar aracı test bölgesine alır ve tüm aksamları çeşitli test cihazları ile kontrol ederek, aracın arıza durumu, kaza durumu, mekanik aksam dayanıklılık durumu, motor performansı gibi muhtelif durumları bilgisayar yazılımları tarafından rapor edilir.