İhlas Vakfı 1975 yılından İstanbul’da kurulmuş ve bugün ülkemizin ve dünyanın en saygın bağış kurumlarından biri halini almıştır. Kurulduğu günden beri sergilemiş olduğu şeffaf çalışma prensipleri ve başarılı yardım kampanyaları sayesinde bugün tüm dünya insanlarının en çok güven duyduğu kurumların başında gelmektedir. Vakıf her türlü yardıma ihtiyacı olan kesimler için bazı öncelikleri göz önüne alarak birçok farklı yardım türü belirlemiş ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaktadır.  ihlasvakfi.org.tr web sayfasına giriş yaparak vakfımızı çok daha yakından tanıyabilir, yapılan bağış türlerini inceleyebilir ve istediğini alanda, istediğiniz rakamlarda yardımlarda bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz her kuruş yardımın en çok ihtiyaç sahiplerine ulaşacağı konusunda gönül rahatlığı ile hayırlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kurban Bağışı

İhlas Vakfı olarak bizler kurban bağışı kabul etmekteyiz. Kurban bayramları döneminde bu bedelleri vakfımıza bağışlayabilir ve kurbanlarınızın en çok ihtiyacı olan kişilere ulaşmasına vesile olabilirsiniz.

Bu bağış sadece ülkemiz ile sınırlı değildir. Bugün açlıkla çok büyük ölçüde mücadele içerisinde olan Afrika içinde geçerlidir. Afrika kurban bağışı ile bu bölgede yaşayan insanlara yemek desteği sağlayabilirsiniz.

Kurban bağışı için sadece kurban bayramı dönemlerini beklemek durumunda değilsiniz. Yılın her döneminde adak bağışı talepleriniz olabilmektedir. Bu yardımlar vakfımızca kabul edilmekte ve adaklarınızın yerlerine ulaşmasına olanak sağlanmaktadır.

Su Kuyusu Bağışı

Afrika bağış çalışmaları her zaman en yararlı olan bağışlarımızdandır. Bu bölgede yaşayan insanlar için her türlü ihtiyaç söz konusudur ve bunun için her zaman bir yardım ve desteğe ihtiyaç vardır. Son yıllarda su kuyusu bağışı ile bölgenin su sorunlarına destek olunmaktadır.

Zekat Bağışı

Zekât bağışı belirli dönemlerde yapılabildiği gibi içinizden geçtiğinde ve gönlünüz istediğinde de yapılabilmektedir. Maddi olarak miktarı ne olursa olsun her türlü zekat bağışı için bizlere gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.