Türk basını ve medya dünyasının önemli isimlerinden, İstanbul Esnafının ve Odalarının Liderlerinden, Kanal t Yönetim Kurulu Başkanı İDRİS KESKİNCİ vefat etti.

Bir kaç yıl önce kalp rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olan İdris Keskinci, yorgun kalbine 15 Temmuz günü yenik düşerek, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Milliyetçi, Mukaddesatçı ,muhafazakar ve vatansever  şahsiyetiyle temayüz etmiş bulunan ve bu hususiyetleri sebebiyle çok saygı duyulan İdris Keskinci'nin vefatı medya dünyasında, yıllardır büyük hizmet ve yardımlarını gören İstanbul'daki esnaf ve tüccar kesimi ile tüm iş çevrelerinde büyük üzüntüye yol açtı.

Kanal t çalışanları ise babaları gibi sevdikleri  İdris Keskinci'nin  kaybından dolayı büyük şok ve üzüntü yaşadı.

14 Temmuz günü Kanal t televizyonunda yaptığı son toplantıda, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü  konusunda değerlendirmeler yapmıştı. Yaptığı konuşmada:
" O gün şehit olmak bize nasip olmadı.Fırsatı kaçırmak kaderimizmiş.Bari bundan böyle sağ oldukça üzerimize düşeni yapalım. Vatanımıza, milletimize, devletimize sahip çıkalım.Bu ihaneti unutmayalım, unutturmayalım " demişti.

İdris Keeskinci, 15 Temmuz'da yorgun ve iman dolu idealist yüreğine yenik düştü.

Cenazesi yarın yarın (17.07.2017 Pazartesi) ikindi namazına müteakip Güngören Köyiçi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Güngören Mezarlığı'nda ⁠⁠⁠⁠İstanbul'da toprağa verilecek.