Zabıta ekipleri yol yapım çalışmaları nedeniyle karşı karşıya geldi. Gerginlik üzerine çok sayıda polis ekibi buraya sevk edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle tartıştı.

Nispetiye Caddesinde gergin dakikalar... İBB ve Beşiktaş Belediyesi karşı karşıya geldi

Hazinedar, Twitter hesabından "Sayın @mevlutuysal_bsk, Beşiktaş’a 15 yıldır yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz fakat hizmetlerimiz İBB Zabıta ekipleri tarafından engelleniyor. İBB Yetkisinde olan ana arterlerde yeter ki milletimize hizmet edelim diyerek çalışma yapıyoruz ancak engellemelerle karşı karşıyayız" yazdı.

Murat Hazinedar yaşanan gerginliğin ardından sosyal medya hesabından şu mesajları paylaştı:

Beşiktaş, Etiler Nisbetiye Caddesi’ndeki kaldırım yenileme çalışmalarımız İBB tarafından engellenmiştir. Halkımıza hizmet konusundaki kararlılığımız ve haklılığımız ile baş edemeyince TOMA ve Çevik Kuvvet ekiplerini göndererek bir devlet kurumu ile emniyet teşkilatımızı karşı karşıya getirmişlerdir.

Hayatım boyunca devlet saygısını benimsemiş biri olarak bu durumu üzüntü ile karşıladım. Emniyet teşkilatımızı zor durumda bırakmamak adına kaldırım yenileme çalışmalarımızı şimdilik durdurmuş bulunmaktayız.

Her şey kamuoyunun gözü önüne serilmiştir, Hak doğrunun yanındadır.

Nispetiye Caddesinde gergin dakikalar... İBB ve Beşiktaş Belediyesi karşı karşıya geldi