Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eşi Tülay Aydın ve Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş yeni bebeği olan ailelere sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek “Hoş Geldin Bebek” diyorlar.

Eyüp Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede yeni doğan bebeklere “Hoş geldin bebek” ziyaretleri gerçekleştiriyor. Yeni bebeği olan ailelerin kapılarını "Hoş geldin Bebek" diyerek çalan doktor ve hemşireler, geçtiğimiz günlerde Başkan Remzi Aydın, eşi Tülay Aydın ve Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş ile birlikte sürpriz ziyaretler gerçekleştirdiler.

Sağlık İşleri Müdürlüğü hekimleri tarafından muayeneleri de gerçekleştirilen bebeklerin ailelerine ayrıca bebek sepeti de hediye ediliyor. Şeker Hayat’ın özel çocukları tarafından yine Şeker Hayat atölyesinde üretilen sepetler, pamuklu ve pamuklu saten kumaşlarla kaplanıyor. Ayrıca sepetlerin içerisinde oyuncak, biberon, zıbın, yakalık, bebek bezi, battaniye de bulunuyor. Sepetin içerisinde bulunan battaniye de yine Şeker Hayat’ın özel çocuklarınca tasarlanıp üretiliyor. Eyüp’te yeni doğan bebeklerin ailelerine hediye edilen sepetlerde ayrıca Başkan Remzi Aydın’ın bizzat imzaladığı, “Hoşgeldin Bebek… Rabbim sana ve ailene hayırlı, sağlıklı uzun ömür versin. Vatana, millete hayırlı bir evlat olman dileğiyle, Sevgilerimle” yazılı bir not da bulunuyor.

İlçede 31 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında Silahtarağa Mahallesi’nde Yasef bebek ve annesi Sevda Öğüt, Silahtarağa Mahallesi’nde Çağlar bebek ve annesi Irmak Gürel, Göktürk Mahallesi’nde Yasin Taha bebek ve annesi Şükran Aksoy, Göktürk Mahallesi’nde Merve bebek ve annesi Halime Akçay, İslambey Mahallesi’nde Ceyda bebek ve annesi Hanife Arpacı, Yeşilpınar Mahallesi’nde Berat bebek ve annesi Sevda Özer, Yeşilpınar Mahallesi’nde Yusuf bebek ve annesi Gülünser Özen, Nişanca Mahallesi’nde Aziz Demir bebek ve annesi Yağmur Örümcek, Rami Yeni Mahalle’de Narin Nisa bebek ve annesi Naciye Temizkan ile Nişanca Mahallesi’nde Burak bebek ve annesi Saniye Sarı evlerinde ziyaret edilerek “Hoş Geldin” bebek denildi.

07 – 11 Eylül tarihleri arasında ise Düğmeciler Mahallesi’nde Ali Emir bebek ve annesi Tubat Göksü, Rami Yeni Mahalle’de Hatice Nur bebek ve annesi Türkan Kuday, İslambey Mahallesi’nde Asya Aysima bebek ve annesi Neslihan Küçükköy, Nişanca Mahallesi’nde Beyza Nur bebek ve annesi Handan Yıldırım, Nişanca Mahallesi’nde Ömer Çınar bebek ve annesi Sevgi Nur Mit, Güzeltepe Mahallesi’nde Eda bebek ve annesi Belgin Öztürk, Alibeyköy Mahallesi’nde Zeynep bebek ve annesi Güller Akdeniz, Alibeyköy Mahallesi’nde Ali Hamza bebek ve annesi Aysel Akdeniz, Çırçır Mahallesi’nde Ahmet Haşim bebek ve annesi Fatma Meydan ile Akşemsettin Mahallesi’nde Mehmet Emir bebek ile annesi Nurgül Karaman’ın evlerine Hoş Geldin Bebek ziyaretleri yapıldı.