Birbirinden farklı medeniyet, din, dil ve ırkların bir arada bir düzen Hindistan,  içinde yaşadıkları bir ülkedir. Geçmiş imparator ve uygarlıkların erken dönemde son bularak bağımsız bir millet olmuştur. Ve Ucuz uçak biletleri sizde ziyaret yapabilirsiniz. Budizm ve Hinuizm inanışlarının bu topraklar üzerinde var olmuş ve hala aynı inanışlar içinde yaşanmaya devam edilmektedir.

Birçok uygarlıklara ev sahipliği yapmış ve o dönemlerde yaşayan uygarlıkların birçok zorlu dönemlerden geçerek bu günlere erişmiş topraklardır. Sizde Asya Ucuz Bilet alarak Bu ülkede ki dünyanın en şahane mimari eserleri görebilirsiniz. Ülke ekonomisi önce tarımla ve sonrasında sanayi bakımından gelişmiş ilk on ülke arasına girerek oldukça gelişmiş ülkedir.

Hindistan' da Görülmeye Değer Mimari Yapılar ve Yerler

Bangalore (Bengaluru):

Hindistan' ın teknik ve görsellik açıdan en gelişmiş ve en canlı yeridir. Şehrin en gözde alışveriş merkezleri, eğlence yerleri ve çeşitli restaurantları bulabileceğiniz bir yerdir. Turistlerin en çok gittiği bölgelerden biridir. Fakat bilet sorunları yaşarsanız kısa sürede halletmelisiniz.

Chennai:

Canlı renkleri ve değişik mimarisi ile ünlü muazzam bir tapınak olarak bilinen Chennai, ülkenin en önemli miraslarından biridir. Eski dönemlerde Tanrıları ilham alarak yapılan birçok heykeller ve eserler mevcuttur.

Haydarabad:

Hindistan ülkesinin tarihi anayurdu olarak kabul edilen Haydarabad, gelmiş geçmiş en eski ve tarihi bölgelerden biridir.  Burada çok sayıda eşşis mimarileri ile ünlü camiler ve yapılar görebilirsiniz. Neredeyse tüm turistlerin ülkeyi ziyarete gittiğinde kesinlikle es geçmeyeceği bir yerdir.

Jaipur:

Pembe Şehir olarak bilinen bu yer, o bölgenin en antik ve görsel açıdan en zengin yerlerinden biridir. Eşi benzeri olmayan renkli binaları olduğu için pembe şehir adını vermişlerdir. Bu bölgede kraliyet ailesinin hala yaşadığı saray bulunmaktadır. Astronomik gözlem evi olan Jantar Mantar' da burada bulunmaktadır.

Kerala:

Kerala, Ödüllü bir romanda adı geçen tropikal bir cennet diyebiliriz. Tertemiz plajları ve suları ile ünlü, her bölgesinde dolu dolu meyve ağaçları ile çevrelenmiş ünlü bir yerdir. Athirappilly tarafında güzel bir şelaleye de ev sahipliği yapmaktadır. Pune: Pune yemyeşil doğası ve gelişmiş yerleri ile ünlü o bölgenin New York'u diyebiliriz. Öğrencilerin genel olarak bulunduğu ana merkezdir. Shaniwar Wada Sarayı' da bu bölgede bulunmaktadır.