Ekspertiz hizmetinin temel amacı, araca ait her şeyin ortaya dökülmesi ve o aracın geçmişini günümüze çıkarma işlemidir. İşte tam olarak biz bunu 20 farklı şubemiz üzerinden gerçekleştirmekte ve üzerinden de sağlamaktayız. Araçlar her zaman satıcının belirttiği şekilde düzgün, sorunsuz ve kazasız olmayabilir. O nedenle gerçeği öğrenmek ve aracın şuanda ne durumda olduğunu görebilmek adına sizlere teknik ekiplerimiz tam bir şekilde ve her gün kendini çok daha fazla geliştire ekiplerimiz üzerinden ekspertiz hizmetini sağlıyoruz.

 

Satın Almayı Düşündüğünüz Araçlarda Neyi mi Görüyoruz?

Test ettiğimiz her bir detay, araçta zaten merak edilen olduğu kadar akla gelmeyen iyi ki öğrenmişim dediğiniz ayrıntıları da içeriz. İşte biz işimizi olarak oldukça ciddiye almakta ve buna göre atılımları sağlamaktayız. Temel amacımız sizlere en doğru yolu gösterebilme adına çalışmalar sergilemektir. O yüzden aracın boyasının durumu, fren mekanizmasına ait detayları, kaportası, beyin testi (osd), motora ait bir takım testler ve performans incelemesi, lastik derinlik testi ya da yanal kayma testleri gibi pek çok alanı içermektedir. Tüm bunları araç ekspertiz ile test ederek sizlere en ince ayrıntısına kadar sunmaktayız.

Ekspertiz Hizmetlerimiz Her Zaman Sizlerle

Bizim amacımız sizlere aracın her bir detayını, işleyişini, daha önceden değişmiş parçasından, boyanıp boyanmadığına kadar her detayı raporu ile göstermektir. Merak ediyor, testlerimizi incelemek istiyor ve bize telefon açmak istiyorsanız otoekspertizatesehir.com bağlantısı üzerinden bize ulaşabilirsiniz.