Herhangi bir yere bağımlı olmadan, ikinci el araç alım ve satımlarına karar verenler adına, aracın her yönüyle incelendiği hizmetini sağlamaktayız. Gerçekleştirdiğimiz hizmet doğrudan müşterilerin beklentilerine uygun olarak verilmekle beraber, son teknolojik test cihazları bilgisayar kontrolü ile sağlanır. Aynı zamanda bilgisayarlı raporlama imkanı ile de sizlere tüm gerçekliği ile araca ait tüm detayları bildirerek tarafsız davranmaktayız.

Ekspertiz Yaptırdıktan Sonra Aracı Satın Alıp Almayacağınız Karar Verin

Bizim temel amacımız, bize getirmiş olduğunuz aracı çeşitli teknolojik testlere sokmak ve incelemektir. Ön muayene ve keşif işlemleri de yapılan her bir araç en iyi faaliyetleri içerisinde değerlendirilir. Aracın motor performansından, süspansiyonuna, frenlerinden boyasına, kaportasından beyin testine kadar her bir alanı incelenir. Elde ettiğimiz verilerin her birini de uzman ekiplerimiz sizlere sözlü ve yazılı olarak aktararak bilgi aktarımı sağlamaktadır. Her daim Kavacık oto ekspertiz faaliyetlerinde olduğu gibi sizlerin memnun olması adına elimizden geleni yapmaktayız.

Raporlarımız Sizlere Doğru Şekilde Aktarılıyor mu?

Her zaman doğru sonuçları %100 olarak sunma odaklı tarafsız bir çalışma içerisindeyiz. Aynı zamanda İstanbul sınırları içerisinde 20 farklı şubemiz ile de siz müşterilerimizin ekspertiz hizmetlerinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Eğer ki ya da diğer şubelerimize ulaşmak, hakkımızda daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız otoekspertizbeykoz.com sitesine giriş yapabilirsiniz.