Hasır tel; punta kaynak tekniği ile üretilmektedir. Çoğunlukla, çocuk parklarında, tarım alanlarında, fabrika ve inşaat alanlarında, hayvan kafeslerinde hasır tel tercih edilir. Panel teller ise diğer çift tellere göre daha dayanıklıdır. Her iki grupta hasır tel ile üretilebilir. Hasır tel ölçümleri müşterilerin ihtiyaç duyduğu şekillerde yapılabilmektedir. Hasır tel ile ilgili detaylı bilgilere hasirteldünyası.com adresinden ulaşılabilir.

 

Firma müşteri memnuniyetini önemser ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutar. Müşterilerin istekleri her zaman en ön planda tutularak, onların istedikleri ölçü ve standartlarda hasır tel üretimi yapılır. Özel üretim hasır teller, panel teller ve asansör kuyu tellerin üretimi de yapılır.

Hasır Tel Nasıl Yapılır?

Hasır teller punta tekniği kullanılarak üretilir. Kaynak tekniği olan punta teknik, tellerin dirençli ve çok dayanıklı olmasını sağlar. Firma müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak, onların istek ve talepleri doğrultusunda üretim yapar.

Hasır tellerin en fazla kullanıldığı alanlar, tarım, fabrika ve inşaat alanlarıdır. Aynı zamanda hayvanları korumak amacı ile hayvan kafesleri ve çocuk parklarında da güvenlik amacı ile kullanılır.

http://www.hasirteldunyasi.com/