Genital bölge beyazlatma işlemi nasıl uygulanıyor?

            Zaman içerisinde genital bölgede renk değişimleri, renkte koyulaşmalar olması söz konusu olabilmektedir. Bu durumların yaşanmasında etken olan faktörler ise; aktif cinsel yaşam, doğum yapılması ve doğum kontrol hapları olabilmektedir. Günümüzde artık kliniklerde ve hastanelerde genital bölge beyazlatma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Lazerle yapılan bu uygulamalar sayesinde kadınlar oldukça kısa sürede rahatsız edici olan renk değişikliğinden kurtulabilmektedir. Ortalama 15 - 20 dakika süren lazer işlemi, lokal anestezi uygulanarak yapılmaktadır. İşlem esnasında lazer ışını ile renk pigmenti üreten melanosit hücreleri pasifize edilmektedir. Bu şekilde rengin açılması amaçlanmaktadır.

 Vajinal estetik nasıl yapılmaktadır?

            Vajinada bulunan büyük ve küçük dudaklarda oluşan deformasyon ya da hoş olmayan estetik görüntüyü ortadan kaldırmak adına kısa sürede yapılabilen operasyonlardır. İç dudak küçültme işlemi lokal anestezi ile yapılan ve 30 dakika süren vajinal estetik operasyonudur. İç dudaklar dış dudakların arasında ve çok içerisinde kalmayacak şekilde orantılandıktan sonra eşit şekilde küçültme işlemi yapılır ve operasyon sonrası eriyecek dikişler kullanılır.

 Lazerle idrar kaçırma sorunu nasıl ortadan kaldırılır?

            Lazerle yapılan uygulama sayesinde, işlem sonrasında antibiyotik kullanmaya gerek olmaz ve günlük yaşantıya devam edilebilir. Aynı zamanda uygulama öncesinde hazırlık süreci de gerekmemektedir. Uygulama ortalama 25 dakika sürmektedir ve lazerle idrar kaçırma için uygulanan bu işlem 3 - 4 hafta aralıkla 2 kez tekrar edilir. Uygulama süreci ile ilgili daha detaylı bilgilere http://www.lazerlevajinaltedaviler.com/ sitesinden ulaşılabilir.