Evcil hayvanlarınızı sahiplendirmek istiyorsanız Evcilevi.com tam aradığınız platform olabilir ! Sitemize sosyal medyadan ve Google'dan binlerce kullanıcı giriş yapıyor. Evcil hayvanlarınızı binlerce hayvansevere ulaştırmak istiyorsanız Evcilevi.com 'u tercih edebilirsiniz. Sitemizi deneyebilmek için yeni kayıt olan üyelerimize 5 ilan hakkı hediye vermekteyiz. Bu fırsattan faydalanabilmek için sitemize hemen giriş yapıp kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Scottish Fold İlanları

1966 yılında kulaklarındaki büküklük ve kıvrıklık sebebiyle diğer cinslerden kendini ayıran Scottish Fold fiyatları GCCF (Governig Gouncil of the Funcy) tarafından kayıt altına alınmıştır. Kısaca Scottish Fold Özellikleri Narin yapılarıyla Scottish Foldlar diğer kedilerden farklı olarak daha cana yakın, sakin ancak eğlenceli ve oyuncu, sempatik ve çocuklarla olan iyi ilişkileri ile bilinirler. Yoğun ve stresli olan hayatlarımızda, sempatik davranışları ve eşsiz mırıltılarıyla tüm sıkıntılarınızın ve dertlerinizi bir anda unutturma güçleri vardır. Bu nedenle stresi bol bir işiniz varsa eve geldiğinizde sizi karşılaması ve uyumadan önceki mırıltılarıyla günün tüm yorgunluğunu ve yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutmanız için ideal hayat arkadaşlarıdır.

Köpek Sahiplendirme İlanları

Türkiye’nin en büyük evcil hayvan sahiplendirme ve ilan sitesi olan Evcilevi.com ‘da bulunan sayısız köpek ilanlarını inceleyerek aradığınız sadık dostunuzu bulabilirsiniz. Sitemizde bulunan güncel ve aktif köpek ilanları ile sizler de artık sadık dostlarınıza kavuşabilirsiniz. Evcilevi.com ’da cins ve cins olmayan köpekleri ücretli ve ücretsiz olarak dilediğiniz gibi sahiplenebilirsiniz. Yavru köpek ilanları ile aradığınız sadık ve sevimli dostunuz sizlere tek tık uzaktadır.

Hayvan Sahiplendirme

İş hayatının yoğunlaştığı ve betonarme yapıların arttığı günümüz koşullarında bir evcil hayvanla ilgilenmek pek çoğumuza zor gelmektedir. Ancak çocuklarımızın hayvan sahiplenme konusunda oluşan yoğun ilgileri, arkadaş yoksunluğunu bu şekilde kapatma çabaları bizleri evcil hayvan sahiplendirme uygulamalarına yönlendirmektedir. Birçoğumuzun yaşam ortamı apartman daireleri ile sınırlı olduğundan bu yaşama ayak uydurabilecek evcil hayvanları sahiplenmek isteği duymaktayız. Evcil hayvan denince ilk akla gelenler kedi ve köpeklerdir. Bu sevimli yaratıkların yanı sıra kemirgen sınıfına giren hamster ve tavşanlar da son dönemlerde ilgi odağı haline gelmişlerdir.

Hangi Evcil Hayvan Sahiplenme Yapılabilir?

Hayvan sahiplenme tecrübe ve bilgi birikimi gerektirir. Bu nedenle bilen bir kişiden yardım almanız şiddetle tavsiye edilir. İhtiyaçlarınıza uygun ve bakımını üstlenebileceğiniz hayvanları tercih etmeniz gelecek açısından önem arz etmektedir. Evcil hayvanlar bir süre bakılıp salınacak türde oyuncaklar değildir ve hepsinin canlı olduğu kabul edilmelidir. Öyle ki birçoğu yaşam koşullarının değişmesinden psikolojik olarak etkilenmektedir. Fazla bakım gerektirmeyen sadece görsele hitap edecek bir tür arıyorsanız hamster, muhabbet kuşu veya balıklar tam size göre sayılabilir. Sadece yemek ve su ihtiyaçlarını karşılamanız bu hayvanlar için yeterli bakım koşullarını oluşturmaktadır. Hatta kendinize alıştırmayı başarabilirseniz, kapalı ortamlarda, muhabbet kuşlarınızla iyi dostluklar kurma şansına bile sahipsiniz. Hayvan sahiplendirme konusunda elinize alıp sevebileceğiniz, zaman zaman oynayabileceğiniz, size arkadaşlık etmesini istediğiniz bir tür seçmek isterseniz kedi ve köpekler tam size göre demektir. Burada önemli bir nokta var. Başta da yazdığımız gibi güvendiğiniz bir kişiden seçeceğiniz kedi veya köpek türü hakkında detaylı bilgi almanız gerekmektedir. Çünkü her türün bakımı ve karakterleri farklılık arz etmektedir. Hatta daha detaylı bir araştırma yapmanız ilerde duyabileceğiniz pişmanlıkların önüne geçecek ve sahiplendiğiniz evcil hayvanınızla güzel günler geçirebileceksiniz. Evcil hayvanlar deneme tahtası değillerdir ve bakabileceğiniz türleri seçmeniz sizden çok onun açısından daha faydalı olacaktır. https://www.evcilevi.com/