Hamilelik dönemlerinde olan insanların dikkat etmesi gereken bazı uygulamalar söz konusu olmaktadır. Bu uygulamalar kapsamında insanların bu dönemlerini sağlıklı olarak geçirmesi ve aynı zamanda yine sağlıklı bireyleri dünyaya getirmesi mümkün olmaktadır. İşte bu anlamda hamilelik takibi programı sizler için Android cihazlarınızda kullanılabilmesi adına sizler için sunulmuştur.

Hamilelik dönemlerinde insanların dikkat etmesi gereken durumların en başında düzenli olarak kontrole gitmeleri gelmektedir. İşte bu anlamda onların bu hassas döneminde asistanlık yapacak bir akıllı telefon uygulaması ile bu alanda gerçekten önemli bir hizmete sahip olabileceklerdir. İşte bu açıdan sizler için sunulmuş olan hamilelik uygulaması seçeneğini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android cihazlarınız için Google Play’de ücretsiz olarak sizlere hizmet sunması adına sunulmuş olan e – gebelik programı ile sizlerde hamilelik dönemlerinizde uzman rehberlerin tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanmış olan bu programdan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Kolay bir kullanım ara yüzüne sahip olan bu muhteşem gebelik takibi programına sizlerde ücretsiz olarak Google Play kapsamında sahip olabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egebelik