Haliç Metro Köprüsü'nde eşinin 4 çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla intihara kalkışan ve korkulukların arkasında bayılan genç kadın, suya düşmeden polis tarafından kurtarıldı. Hareketli anların yaşandığı olayda bayılan genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Haliç Metro Köprüsü üzerinde yaşandı. İddiaya göre, evli ve 4 çocuğu olan genç bir kadın, eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini iddia ederek intihar etmek istedi. Köprünün üzerine gelen kadın, korkulukların arkasına geçerek ağlamaya başladı.

Köprü üzerindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve güvenlik ekibi sevk edildi. Deniz polisi de kadının intihar etme olasılığına karşı denizde bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kadını ikna etmeye çalıştı. Polis ağlayan kadını konuşarak ikna etmeye çalıştığı esnada kadın bir anda bayıldı. Kadının bayıldığını gören polis memuru, onu kollarından tutarak korkulukların arkasından kurtardı. Bayılan kadını yere yatıran polis, su ile ayıltmaya çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadını ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.