Halı modelleri ve fiyatları Vogue Halı fırsatları ile sizlere ulaştırılmaya devam ediyor. İstediğiniz herhangi bir saat diliminde ve herhangi bir günde vereceğiniz kargolar neredeyse aynı hafta içerisinde yola çıkıyor. Sizler için özel olarak hazırladığımız tüm hizmet ve ürünlerimizi en iyi fırsatlar ile entegre ediyoruz. Böylelikle Vogue Halı olarak bizlerden sadece ürün değil aynı zamanda kaliteli ve sürdürülebilir hizmet de almış oluyorsunuz.

Özelleştirilebilir Halı Ölçülerimiz

Vogue Halı olarak sizlere en özgür alanı yaratmayı bir ilke olarak benimsedik. Sadece özel tasarımlar yapmıyor aynı zamanda tasarımlarımızın boyutlarını ihtiyaçlarınıza göre belirlemenizi sağlıyoruz. Sizlere en sık sunduğumuz beş farklı ölçü bulunuyor. Bu ölçülerden istediğinizi seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Vogue Halı kaymaz tabanlı halılar da dahil olmak üzere tüm halılar için özel ölçüler belirlenmesine izin veriyor. Sistemimizde sizlere otomatik olarak sunduğumuz ölçülerimizi şu şekilde açıklayabiliriz:

  • 160 cm x 230 cm
  • 200 cm x 250 cm
  • 200 cm x 300 cm
  • 240 cm x 300 cm
  • 240 cm x 340 cm

Bu ölçüler dışında kalan tüm ölçüler için bize ulaşabilir ve istediğiniz ürün için özel sipariş oluşturabilirsiniz. Vogue kalitesiyle her zaman yanınızdayız.

Tüm Müşterilerimize Ücretsiz Kargo Avantajı

Türkiye’nin her yerine ücretsiz olarak sunduğumuz kargo avantajımız tüm müşterilerimiz ve tüm siparişler için geçerlidir. İsterseniz bir adet isterseniz farklı sayılarda halı satın alın. Sayı fark etmeksizin istediğiniz bölgeye kolayca gönderim yapıyoruz. Vogue Halı modern halı modelleri ve klasik halı modellerimize kadar her biri ücretsiz olarak adresinize ulaştırıyor.

Türkiye’nin her yerine, ücretsiz kargo avantajımız bulunuyor. Bu avantajımızdan güvenli bir şekilde yararlanmak için yapmanız gereken tek işlem sipariş oluşturmak. Geniş bir skalada hazırladığımız ürünlerimizi kolayca satın alabilir ve istediğiniz her yerde kullanmaya başlayabilirsiniz.

14 Günde Ücretsiz İade ve Değişim Fırsatı

İster değişim isterseniz de iade için tarafımıza siparişinizi geri gönderin. Hangi amaç ile bize gönderim sağlarsanız sağlayın 14 gün içinde oluşturulan tüm iade ve değişimler için kargonun ücretsiz olmasını sağlıyoruz. Ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak için şu detaylara dikkat etmelisiniz:

  • 14 gün içerisinde işlem başlatmak
  • Anlaşmalı olduğumuz kargo firmasını kullanmak

Bu ayrıntılara dikkat edildiği müddetçe müşterilerimiz sorunsuz iade ve değişim sürecinden yararlanabilmektedir. Tüm bu süreç için haftanın her günü hizmet veren müşteri temsilcilerimize kolaylıkla ulaşabilir ve sürecinizi başlatabilirsiniz.

Vogue Kalitesi, Her Zaman ve Her Yerde

Her zaman ve her yerde size kucak açan Vogue kalitesi ile tanıştıktan sonra bir daha ayrılmak istemeyeceksiniz. Salon halı modelleri ve yatak odası halılarına kadar her bir ürün çeşidimiz en iyi koşullarda hazırlanıyor. Bu sebep ile de sunduğumuz her bir hizmet sorunsuz ve güvenli oluyor.