Yönetmen koltuğunda Onur Ögden’in oturduğu ‘’Gazi’nin Şarkıları’’ isimli belgesel film beyaz perdede izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Görkem Uludüz’ün üstlendiği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk temalı belgesel filminin çekimleri ise son hızla devam ediyor.

Filmde oyuncu Mert Baymak, Atatürk rolü ile seyirci karşısına çıkacakken Uludüz Medya’nın yükselişte olan kadın oyuncusu Aycan Balkan da Fikriye Hanım’ı canlandıracak. Güçlü ve geniş oyuncu kadrosunun yanı sıra başta Müjdat Gezen, Nefise Karatay, Haluk Özenç, Bedri Baykam ve Metin Uca gibi usta isimler de anlatımları ile belgesel filme renk katacak.

Ayrıca belgesel filmde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün daha önce hiç duyulmamış ve pek bilinmeyen anılarını baba tarafından yeğeni olan Selin Söğütlügil birinci ağızdan anlatıyor. Bu açıdan belgesel film oldukça dikkat çekici ve bir benzeri daha çekilmemiş türde beyaz perdenin iddialı yapımları arasında yerini alacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi kişiliği, sanat ve müzik aşkının konu edildiği belgesel film hepimizi derinden etkileyecek türde bir eser olarak karşımıza çıkacak. Öyle ki filmin yapımcısı sayın Görkem Uludüz bu yapım için ne kadar heyecanlı ve istekli olduğunu şu sözler ile dile getirdi:

‘’Hayatım boyunca hiçbir çalışmamda bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Benim için adeta bir rüya gerçekleşiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte büyük bir emek harcıyoruz. Aynı şekilde başta sayın Selin Söğütlügil Hanımefendi olmak üzere, birbirinden değerli isimlerle böyle anlamlı bir çalışmada bir araya gelebilmenin bana kattığı mutluluk tarif edilemez. Çok yakında izleyicilerimiz ile buluşmaya hazırlanıyoruz ve çok heyecanlıyız.’’