Giresun Çepni Derneği Kurucu Başkanı Serkan CİHAN'ın yaptğı basın açıklaması ;

Kıymetli Dostlarım ;

18 Ocak Cumartesi Eyüpsultan Kültür Merkezinde Saat 19:00’da başlayacak olan Giresun Çepni Derneği 1.Olağan kongresine hepinizi bekliyorum.

Dost dediğin kendisine davetiye gelmesini beklemez , organizasyonu duyar ve gelir !

Derneğimiz kurulduğu 6 aylık süreç içerisinde yerel , ulusal ve uluslararası bir çok faaliyete imza atmıştır.

Hem günceli takip ediyor hem de kültürümüzü yaşatmanın gayreti içerisinde olmaya özen gösteriyoruz .

Oğuz Türklerinin 24 boyundan biri olan Çepnilerin Giresunlu temsilcileri olarak sorumluluğumuzun farkındayız , Atalarımızın nerede düşman görse savaşır sloganıyla hareket ediyoruz.

Yeni oluşturacağımız 36 kişilik yönetim kuruluyla ve ortalama başlangıçta 3 bin üye müracaatıyla zaten gücümüzün farkındayız .

Yönetim kurulumuz göreve başladığında üye kayıtlarımız hızlı bir şekilde girilmeye devam edecektir, amacımız 3 yıllık görev süremiz boyunca İstanbul’un en kalabalık üye sayısına ulaşarak bir sonraki kongremizi İstanbul’un en büyük salonlarına taşımak olacaktır.

Giresun Çepni Derneğimizin genel merkezi Eyüpsultan ilçemizdedir fakat sadece Eyüpsultanın yereline değil İstanbul’un tamamına ve elbette Giresunumuza hizmet etmeyi hedeflemekteyiz.

Yeni yönetim kurulumuz oluştuğunda görev dağılımları yapılacak ve 2020 yılı içerisinde İstanbul’da 8 Bursa’da 1 Giresunda 5 ilçede ve yurt dışında 3 Ülkede şubelerimiz kurulacaktır .

Selam ve Dua ile ;

Giresun Çepni Derneği Kurucu Başkanı Serkan CİHAN