Gelin seti düğüne yakın bir zaman da gelin için alınan hediyelerden oluşur. Gelin seti alınarak geline hediye edilir. Gelin seti içerisinde birçok ürün bulunabilir. Bunların kimisi çeyizlik ürünler olurken kimisi de takı şeklinde olan ürünlerdir.

Çeyizlik olan ürünler içerisinde geline özel olan birçok ürün nevresim takımları çeyizlik ürünler züccaciye ürünleri ya da kıyafetler alınarak geline bir set hazırlanır. Bunlar geline hediye olarak götürülür. Bu ürünleri birçok mağazadan ya da firmadan hazırlatabilirsiniz. Ayrıca Runkli adams firması da bu konu da oldukça iyi bir firmadır. Tüm gelin seti hazırlıklarında sizlere yardım ederek bu telaş içerisinde en kaliteli ürünler ile sizlere hizmet sunar. Siz de buradan istediğiniz şekilde setler oluşturabilirsiniz.

Gelin Takı Seti

Gelin takı seti alınırken genellikle gelinin istekleri doğrultusunda ürünler satın alınır. Bu ürünler arasında başta alyans tektaş beştaş gibi yüzük modelleri yer alır. Bütçelerine göre geline alyans ya da hem alyans hem tektaş hem de beş taş alınabilir. Ardından bilezik çeşitleri alınır. Alınan bu bilezik modelleri de gelinin zevkine göre seçilir. Ayrıca kaburga bilezikler Trabzon hasırı çeşitleri de alınabilir. Bunun ile beraber küpe bileklik ve kolye şeklinde oluşan altın ya da pırlanta set modelleri alınabilir. Bunun ile beraber birbirinden farklı modellerde kolye çeşitleri Osmanlı tuğrası adı verilen kolye çeşitleri satın alınabilir. Bunlar tamamen bütçenize göre satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Birçok çeşit veya set alabilirsiniz.

Gelin Takı Seti Fiyatları

Gelin takı seti fiyatları alacağınız ürün çeşidine ve gramına göre farklılık gösterir. Bu ürünleri altın ya da pırlanta ürünlerden tercih edebilirsiniz. Her üründe fiyatlar farklı olacaktır. Yine altının gram ayarlarına göre de fiyatlarda farklılık oluşacaktır.24 ayar altının fiyatı ile 14 ayar altının fiyatı elbette birbirinden farklıdır. Bu nedenle alacağınız ürünlerin gramajları ve ayarları fiyatlar konusunda önemli olacaktır. Runkli adams firması sizlere bu konularda yardımcı olacak birçok çeşit bulunan bir firmadır. Bu firmadan destek alabilirsiniz.