Fuar tasarımı konusunda sektörde öncü bir yere sahip olan ve başarılı ekibiyle birlikte tüm taleplere yanıt verebilen Lima Uluslararası Fuar Hizmetleri, şık ve ayrıcalıklı tasarımları ile rakiplerinize fark atmanızı sağlıyor. Üstün kalitede malzemeler ile hazırlanan ve ayrıcalıklı görüntüsü ile dikkat çeken fuar standları, en uygun fiyat seçenekleri ile birlikte birçok avantajı bir arada sunmaktadır.

            Birçok kişinin tercih ettiği ahşap fuar standı seçeneklerinde taban laminant ya da parke benzeri ürünler ile döşenmektedir. İki katlı olarak tasarlanan fuar standlarında genel olarak demir iskelet üzerine stand inşa edilmektedir. lima fuar standında kullanılan tüm aksesuarlar da şık ve kullanışlı yapısı ile standlara daha gösterişli bir hava kazandırmaktadır.

            Müşterinin ihtiyacı ve talebine uygun bir şekilde hazırlanan Almanya fuar standı seçenekleri, işlevsel kullanımının yanı sıra şık ve modern görünümü ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Çevreye zarar vermeyen malzemeler kullanılarak tasarlanan fuar standları, tekrar kullanılabilir özellikleri ile de maliyetten tasarruf etmenize olanak sağlamaktadır.

            Her isteğe uygun tüm fuar standları ve sunduğu avantajlar ile ilgili detaylı bilgilere limafuar.com adresinde yer verilmiştir.