Forwardie uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet veren ve başarısı çıtasını kısa sürede yukarılara taşıyabilen lider bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Her anlamda dikkat ve özenle çalışan Forwardie, dünyada birçok kıtaya ulaşım sağlıyor. Avrupa, Amerika, Afrika, Asya gibi kıtalarda birçok depoya sahip olan firmanın Avrupa kıtasında birlikte çalıştığı 48 adet paydaş deposu bulunuyor. Forwardie binlerce tırlık filosu ile hızlı ve güvenilir bir uluslararası nakliyat hizmeti veriyor. Kara ve deniz yolu taşımacılığı yapan firmanın ayrıca proje taşıma, özel yük taşıma gibi servisleri de bulunuyor.

Forwardie profesyonel bir ekiple hizmet veriyor

Forwardie bünyesinde barındırdığı profesyonel bir ekiple taşıdığı yükün değerli olduğu bilerek özveri ile çalışıyor. Birçok kuruluş tarafından tercih edilen Forwardie, başarı çıtasını giderek yukarılara taşıyor. Sağlam kurallar, disiplin, donanımlı bir teknolojik alt yapı ile hizmet veren Forwardie, müşterilerinin yüklerini canlı olarak takip edebileceği bir sistemde kurmuş durumda. Uluslararası lojistik anlamında her ayrıntıyı düşünen firma, dünya üzerinde bu sektörle ilgili yapılan yenilikleri de her zaman takip ediyor.

Beri taraftan Amazon Avrupa platformu için danışmanlık hizmeti de bulunan firma burada hizmet sunmak isteyen müşterilerinin işlemlerini 3 hafta gibi kısa bir süre içerisinde tamamlıyor. Bu pazarla ilgili raporlamalarda yapan firma ürün bazında satış rakamlarını derliyor ve rakip analizlerinde bulunuyor. Bu da Forwardie ile çalışan işletmelerin ileriyi daha iyi görmesine olanak sağladığı için karlarını arttırıyor.