Günümüzde ağırlık kaldırma konusunda en çok tercih edilen kısa mesafeli ağırlık kaldırma aracı olan in nasıl kullanıldığını öğrenelim.

      En başta ilk olarak hareket ettirmeden önce lift sistemini komut kolları yardımıyla 15 santimetre yüksekliğe çıkartılır. Ondan sonra boşalan el freni kendini toparlar ve vitesimiz ileri duruma getirilir. Getirildikten sonra gazımıza ufaktan yükleniyoruz ve forkliftimizin öne doğru ufaktan hareketini yapıyoruz. Geri gidişte ise hemen hemen aynı şey yapılır farklı yapılan tek şey ise vitesi R ye alırız. Modelden modele ufak değişiklikler göstermektedir.

      çalıştırılmasında ise sırasıyla, önce soğutmadaki su seviyesi motordaki yağ seviyesi yakıt seviyesi kontrol edilir. Tabi ki en önemli şey ilk başta el freninin çekili olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer ki el freni çekili durumda ise boş duruma getirdiğimiz vitesimizi kontrol edip araç anahtarını alıp motoru çalıştırmamız gerekmektedir. Motor bazı durumlarda çalışmayabilir. Bu durumlarda yapmamız gereken şey aslında çok kolaydır. Bu durumda olan aracımızı hemen motorunu durdurup bir dakika bekledikten sonra yeniden aynı işlemi yaparak çalıştırılmalıdır.

     Forklift aracı durdurulurken de yaptığımızın tam tersi şekilde kademeli bir şekilde durdurulmalıdır.

     Eğer siz forklift almayı düşünüyor iseniz ticarethane.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çünkü en kaliteli ve en iyi fiyat performans ürünleri ticarethane.com sitesinde bulunmaktadır. Kolay görünümlü şık sitesi sayesinde sizde en iyi ürünlere kavuşabileceksiniz.