Firmalar gelirlerini artırmak için daha fazla kitleye ulaşmak ister. Bunu yaparken yoğunlukla reklam seçeneğini kullanırlar. Reklam ayağının büyük bölümü dijital mecrada gerçekleştirilir. Bu sayede daha kısa sürede, daha fazla kitleye ulaşılması olanaklıdır.

Gerek firmaların oluşturmuş olduğu web sitelerinde, gerekse facebook, instagram ve tiktok gibi sosyal paylaşım uygulamalarında etkili içerikler üreterek, önemli oranda etkileşim sağlanır.

Ancak bu etkileşimin arzulanan düzeyde gelişmesi, olağan durumlarda oldukça zordur. Milyonlarca kullanıcısı bulunan, binlerce rakip firmanın yer aldığı facebook cloaker uygulaması ile kısa sürede etkileşim sağlamak olanaklı hale gelmiştir.

Cloaker Neden Kullanılır?

Arama motorları ve uygulamalar tarafından sakınca görülen içerikler engellenir ve yayınlanmasına izin verilmez. Bu durum firmaların ve içerik üreticilerin iş akışını yavaşlatır. Arzulanan etkileşim sağlanamaz. Dijital platformda denetim işlemlerini yapay zeka ile oluşturulan botlar yapar.

Bu mantıkla geliştirilen Cloaker yöntemi, yapay zeka kullanarak, içeriklerin botlara görünmemesini, aynı zamanda ziyaretçilerin etkili bir şekilde görmesini sağlar. Cloaker yöntemi kişisel kullanıcılar içinde önemli kazanımlar sağlar. Kullanıcılar videolarını tiktok cloaker uyulama sayesinde, engellere takılmadan kolayca arzulanan düzeyde izlenme ve beğeni sayısına ulaşır.

Cloaker Nerden Alınır?

Bu amaca hizmet eden birçok internet sitesi bulunur. Hizmet sağlayıcının güvenilir olması, yöntemin etkili olması için önemlidir. Cloakan resim web sitesinde, cloaker hizmetlerin güvenle yerine getirmektedir.

İçeriklerin, videoların, reklamların daha etkili olması, etkinliğinin sürdürülebilmesi için, yeterli teknik alt yapıya ve tecrübeye sahiptir. Ticari faaliyetlerin yoğun olarak yaşandığı instagram cloaker yöntemi ile kullanıcılar daha güvende.