Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başkan Remzi Aydın oyunu, ailesi ile birlikte Oğuz Canpolat Lisesi’nde kullandı.

Akşamüstü seçim sonuçlarını takip etmek üzere Ak Parti İlçe Başkanlığı’na geçen Remzi Aydın burada ailesi ile birlikte sonuçları heyecanla bekledi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve diğer teşkilat üyeleri, seçim sonuçlarını dakika dakika takip ettiler. Ak Parti İlçe Başkanlığı arkasındaki bahçede kurulan barkovizyona sonuçlar yansıdıkça heyecan arttı. İlçe binasına gelen konuklara döner ekmek ikram edildi.

Ve Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı… Eyüp Sultan’da Şükür Namazı…

Akşamüstü seçim sonuçları geldikçe Eyüp Sultan’da coşku arttı. Sonuçlar Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğunu gösteriyordu. Akşam namazını Eyüp Sultan Camii’nde kılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Ak Partililer, ardından Abdullah Ustaosmanoğlu ve Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan’ın dualarıyla şükür namazı kıldı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar da şükür namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Erdoğan daha sonra seçim sonuçlarını takip etmek üzere Haliç Kongre Merkezi’ne geçti.

Eyüplüler, Recep Tayyip Erdoğan’nın Cumhurbaşkanı seçilmesini ilçede araç konvoyu yaparak ellerinde bayraklarla sevinç tezahüratları yaparak kutladı. Başkan Remzi Aydın da ailesi ile konvoyun önünde giderken vatandaşlar onlara sevgi gösterisinde bulundu.