Ev ya da ofis taşıma işlerinizde sizlere en büyük desteği sağlayan Ekol Evden Eve Nakliyat, başarılı ekibi ve kusursuz hizmet anlayışı ile birlikte sektörde güvenilir bir yer edinmiştir.

 Evden Eve Nakliyat :

            Oldukça sıkıntılı bir süreç olan taşınma işi için en pratik ve en kolay çözümü sunan Samsun evden eve nakliyat hizmetlerinde, eşyalarınızın tümü belli bir sistem içerisinde ve hiç bir zarar görmeden taşınmaktadır. Taşınma öncesinde ilk olarak bir ekspertiz gerçekleştirilmektedir. Sonrasında ise eşyaları demonte haline getirerek türüne göre paketleyen ve araçlara yükleyen tecrübeli ekip, yeni evinizde yine aynı sistemde eşyalarınızı yerleştirmekte ve kurulumu gerçekleştirmektedir.

 Asansörlü Taşıma Hizmeti :

            Taşımacılıkta en ileri teknolojilerden biri olan asansörlü taşıma hizmetinde eşyalarınız cam ya da balkondan taşınabilmektedir. Yüksek katlı binalarda oturanlar için oldukça önemli bir avantaj sağlayan asansörlü taşımacılık hizmeti, kısa sürede eşyalarınızın taşınmasını sağlayarak size zamandan kazandırmaktadır. Sorunsuz bir taşıma işlemi gerçekleştirmek için gerekli tüm ayrıntılara sahip olan Samsun nakliyat ve tüm taşımacılık hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgiler http://www.ekolevdenevenakliyat.com/ adresinde mevcuttur.