Güzelliğe dair tüm beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan ve plastik cerrahi ile ilgili meydana gelen tüm yenilikleri yakından takip ederek her zaman en yeni yöntemleri kullanan Op. Dr. Fatih Dağdelen, hastalarından aldığı olumlu dönüşler ile adını duyurmaya devam ediyor.

 Burun Estetiği:

            Burun, yüzün en dikkat çeken bölgesi olması nedeni ile herkesin daha güzel bir buruna sahip olma hayali vardır. Her hastanın burun yapısına ve isteğine özel olarak uygulanan burun estetiği ameliyatı, en doğal ve en etkili sonuçları vermektedir. Genel anestezi ile uygulanan burun estetiği ameliyatı sırasında hasta herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmemektedir. Burun ameliyatı, yalnızca estetik amaçlı değil aynı zamanda nefes almayla ilgili yaşanan sorunlarda da uygulanmaktadır.

 Fue Saç Ekimi:

            En yeni saç ekim yöntemlerinden biri olan fue saç ekimi herhangi bir şekilde bıçak ve dikiş kullanılmadan uygulanmaktadır. En doğal sonuçları veren ve eski saçlarınıza tekrar kavuşmanızı sağlayan fue saç ekimi yöntemi, yara ya da yanık izlerinin kapatılması için de tercih edilen bir yöntemdir.

 http://www.dr-fatihdagdelen.com/