Sizde tatilinizi hem en güzel yerlerde hem de ekonomik fiyatlara yapmak istiyorsanız mutlaka caglatur.com ayrıcalıklarından yararlanmalısınız. Antalya'nın en güzel yeri olan Side'de sizin için en uygun tatil fırsatları sunan site, buradaki Side otelleri hakkında da detaylı bilgileri de sizlerle paylaşmaktadır. Side otelleri farklı özellikler ve kampanyalar ile misafirlerini ağırlamakta olup en uygun otelleri sitede bulmanız olanaklıdır. Yaklaşık 50 ye yakın Side fırsat otelleri, sitenin üyelerine sunduğu farklı avantajları değerlendirip erken rezervasyonlarda oldukça düşük fiyatlara tatilinizi geçirmenizi sağlamaktadır.

            Antalya ilinin Side beldesinde sıcak, deniz ve kumu bir arada sunan Side fırsat otelleri, site ayrıcalığı ile size farklı alternatiflerde sunmaktadır. Site üzerinde rezervasyon yapan misafirlerinden 0 - 13 yaş arası çocuklardan ücret almayan Side otelleri, yine site üzerinden erken rezervasyonda fiyatları oldukça alt limitlere çekmektedir. Şimdiden yazın en güzel ayları olan temmuz ve ağustos ayları için Side otelleri, site üzerinden rezervasyonlarda günlükleri ortalama 90 Türk lirasına yapmaktadır. 5 yıldızlı olan siteye kayıtlı Side otellerinde özellikler saymakla bitmez.

            Side otelleri açık menü yemekleri, spa merkezleri, jakuzileri, spor salonları, oyun salonları, yüzme havuzları, internet özellikleri, hamam ve sauna özellikleri, gece etkinlikleri, ferah odaları, odalara özel servisler gibi sayısız özelliklerini site üzerinden tatile çıkan misafirlerine ücretsiz olarak sunmaktadır.

            Sizde tatilinizi yaz aylarında geçirmek istiyorsanız şimdiden site üzerinde tercihinizi yaparak erken rezervasyon fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Site yine müşterilerine Side otelleri hakkında her türlü detaylı bilgiyi 24 saat müşteri hizmetleri aracılığı ile canlı olarak destek vermektedir. Site erken rezervasyonlarda müşterilerine farklı ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Side otelleri hakkında hangi oteli seçmek isterseniz siteye giriş yapıp otelin tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca siteyi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.

http://www.caglatur.com/side-otelleri