Erkek Gümüş Yüzük

Erkekler için takı denilince akla gelen ilk seçeneklerden biri diğeri ise teşbihlerdir. Gümüş yüzük her yaştan insanların ellerini süsleyen bir takı malzemesi olmuştur. Son zamanlarda Diriliş dizisi ve Osmanlı dizilerinin moda olmasıyla birlikte tekrardan erkekler için gümüş yüzükler revaçta olmuşlardır. Peki en çok tercih edilen erkek gümüş yüzük modelleri hangileridir?

Osmanlı Devlet Armalı Gümüş Yüzük

Üzerlerinde Osmanlı padişahlarının imzaları mühürleri bulunduğu gümüş yüzükler son yıllarda çok fazla moda olmuşlardır. modelinin bir tarafına tuğra diğer tarafına ise Osmanlı arması gibi simgelerle süslenmiş modeller çok revaçta.

Arapça Harfli Gümüş Yüzük

Üzerinde elif, vav gibi arap alfabesi harfleri bulunan gümüş yüzükler geçmişte olduğu gibi şuandaçok fazla kullanılmaktadır. Siyah taşların kenarları yerine artık taşların içlerinde bulunan elif harfi çok fazla kullanılan modeller arasındadır.

Erkekler için sadece gümüş yüzük, teşbihin yanı sıraerkek gümüş kolyelerde çok fazla kullanılmaktadır. Kalın zincirli modelleride üç hilal ve dualı kolyeler olarak bir çok modele sahiptir.