Malatya araba kiralama hizmetlerinden faydalanmak için, Malatya da faaliyet gösteren Always Rent A Car’ı tercih edebilirsiniz. Malatya da yaşayan ya da Malatya’ya seyahat edenler tarafından, havalimanına ulaşım veya havalimanından Malatya ve civarına ulaşım sağlamak Always Rent A Car ile son derece güvenli ve pratik. Malatya rent a car ihtiyaçları için firmaya internet sitesi üzerinden erişim sağlanarak, hızlı ve pratik bir şekilde seyahat planı yapılarak kiralanabilecek araç seçeneklerini görüntülemek mümkün. Rezervasyon sırasında hiçbir ücret talep edilmiyor, ödemeyi araç tesliminde gerçekleştiriyorsunuz.

Ekstra Hizmetler

Firmanın filosunda yer alan araçların tamamı lüks ve konforlu araçlar. Periyodik bakımları yetkili servislerde yapılan araçlar full kaskoya sahip bulunuyor. Malatya araç kiralama ihtiyacında olan ve çocukla seyahat edecek misafirlerine çocuk koltuğu, kente yabancı olan misafirlerine navigasyon cihazı temini gibi ekstra hizmetlerde sunan firmanın HGS sistemi bulunan araçları da mevcut.

V.I.P. araç kiralamak isteyen müşteriler veya şoförle Malatya oto kiralama talep eden müşterilerin taleplerine lüks araç filosu ile cevap veren firma, bireysel ve kurumsal hizmet alımlarını karşılama kapasitesine sahip bulunuyor.

Güvenlik Önceliği

Rent a car Malatya hizmeti sunan firma müşterileri için güvenli bir sürüş sağlamak için filosunda full donanımlı ve bakımlı araçlar bulunduruyor. Araç kiralama yapılabilmesi için 20 yaş sınırı ve en az iki yıllık ehliyet şartı talep eden firmanın tüm araçlarında kasko mevcut. Olası bir kaza anında, firma görevlilerine telefon ile erişim sağlayarak destek alabiliyorsunuz.

Şeffaf Hizmet Anlayışı

Firmanın filosunda bulunan tüm araçları, internet sitesi üzerinden görüntülemek, incelemek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, tarih ve araç seçimi yaparak ödeyeceğiniz ücreti öğrenmek son derece kolay. Firma tarafından araç kiralama ihtiyaçlarınız için uygun fiyatlı çözümler ve 3 aydan uzun süreli araç kiralamalarında da ekstra kampanya fırsatları sunuluyor.