eOfis Göktürk

Ayda 200 TL’den başlayan kira bedelleriyle paylaşımlı ofisler, fiziki ofislere göre %80’e varan maliyet avantajı sunuyor.

Paylaşımlı ofisleri tercih edenlerin sabit operasyonel maliyetlerden tasarruf ettiğini belirten eOfis Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Kaliç, “Yeni kurulan şirketlerin kuruluş süreçleri çoğu zaman sancılı geçiyor. İstanbul'da her şey dahil bir ofis açmanın maliyeti 50 bin lirayı aşıyor, aylık giderler de bunun üstüne ekleniyor. Bizler bu zor zamanlarda şirketlerin ofisleriyle ilgili tüm süreçlerini yönetiyor ve onların işlerine odaklanmasını sağlıyoruz. Sanal ofis kiralayarak yalnızca sabit giderleri değil resepsiyon, toplantı odası ve lounge alanı gibi ekstra hizmetlerden de yararlanabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Tek bir üyelikle 10 şehirde 37 farklı lokasyonda çalışma ve toplantı yapma imkanı.
Ülke genelindeki 32 bin metrekarelik ofis alanıyla Türkiye’nin en önemli ofis sağlayıcılarından biri olan eOfis, 10 ilde, 37 farklı lokasyonda, 4 binden fazla şirkete ofis çözümleri sunuyor. Tek bir üyelikle birçok olanaktan yaralanıldığını belirten Arzu Kaliç, “İstanbul, Ankara, Mersin ya da Gaziantep fark etmeksizin, tek bir paylaşımlı ofis üyeliğiyle istediğiniz eOfis alanında çalışabilir, toplantı odası ve lounge alanını kullanabilirsiniz. Toplantı odalarında ayrıca video konferans, projeksiyon, ses sistemi ve ikramları ücretsiz bir şekilde misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Tüm lokasyonlarımızda A Plus plazalarda, kolay erişim, hijyenik çalışma alanları ve kusursuz altyapı sağlayarak en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak için çalışıyoruz. Aylık 50 bin çağrıyı cevaplayarak Türkiye’nin en fazla çağrı karşılayan ofis firması olduğumuz gibi, her alanda verdiğimiz hizmetle fark yaratıyoruz” dedi.

İstanbul Göktürk’te ofis kiralayın ofis maliyetlerini geride bırakın
eOfis Arcadium Plaza'da hazır ofis, sanal ofis, ortak ofis lounge alanı ve toplantı salonları hizmeti verilmektedir. eOfis Göktürk lokasyonunda, bu bölgede şirket kurmak isteyenlere yasal adres, profesyonel sekreterlik hizmeti, tam donanımlı hazır ofisler ile alternatif çalışma alanları sunmaktadır. Arcadium AVM kompleksi ile iş aralarında farklı alternatifler bulabilirsiniz. İstanbul 3.havalimanı'na 22km, Atatürk havalimanına 35 km, Esenler Otogar'a 26 km mesafede bulunmaktadır.

eOfis Göktürk
Adres : Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. Arcadium 3 Sitesi  No:2 D:5 - Göktürk 
Tel : 444 34 80
Web: www.eofis.com.tr/gokturk