Yaşadığınız eviniz iki ya da daha fazla kattan oluşuyorsa ve bu evde sizinle birlikte engelli bir birey daha yaşıyorsa onun konforu ve rahatlığı açısından evlerinizde engelli asansörü sahibi olabilirsiniz.

Engelli asansörü sistemleri iki farklı şekilde olabilmektedir. İlki her yerde karşımıza çıkan klasik asansör sisteminde çalışabilen ve katlar arasında erişim sağlayabilmenize yardımcı olan sistemlerdir. Ancak bu sistem diğer alternatiflere göre oldukça pahalı bir sistemdir. Bunun yanında sizlere bir alternatif olarak engelli merdiven asansörü sistemi sunulmaktadır.

Engelli merdiven asansörü aynı zamanda koltuk asansörü olarak ta bilinmektedir. Her kat arasında yer alan merdivenlerin korkuluğu boyunca kurulan özel bir raylı sistem üzerinde sizin ulaşımınız için aracı olan bir koltuk bulunmaktadır. Bu basit ama aynı zamanda oldukça güvenilir olan sistem sayesinde engelli her birey her kat arasında kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına iniş çıkış yapabilmektedir. Aynı zamanda yaşlı asansörü olarak ta tercih edilebilmektedir. Yaşlı ya da engelli bireyler evlerinizde merdivenleri kendi imkanları ile kullanamıyorsa ve bunun için kişi ya da kişilere ihtiyaç duyuyorsa bu asansör sistemlerini mutlaka incelemelisiniz.

Erimas Asansör Sistemleri

Erimas Asansör Sistemleri firması olarak yaşlı, engelli ya da merdiven asansörü talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.  En uygun fiyatlar üzerinden en çok çeşitliliği sunan firmamız aynı zamanda servis desteği ile de kullanım süresi boyunca yanınızdadır.