Tüm çalışma alanlarında öncelikle iş sağlığı ve güvenliği kurallarına dikkat edilmeye çalışılmaktadır. Kapalı alanlarda yapılan çalışmalarda sağlıklı bir ortam oluşturmak için iyi bir havalandırma sistemleri kurulmalıdır. Firma 1950 yılında kurulduktan sonra iş ve işlemlerini geliştirerek tüm çalışma alanları için çeşitli havalandırma projeleri hazırlamaya başlamıştır. İnsan sağlığı için çalışma ortamının en iyi şekilde havalandırılması, ortamdaki her türlü toz ve gaz moleküllerinin emilmesi gerekir. Havalandırma sistemlerini, ortamda bulunacak kişi sayısı, çalışacak makine durumlarına göre belirenir.

Havalandırma Projeleri

İnsan sağlığını korumak ve iş verimliliğinin artırılabilmesi için çalışma ortamlarının havalandırılmasının iyi olması şarttır. Firma çalışma ortamlarının yapısına ve bu ortamda kişi başına ihtiyaç duyulabilecek temiz hava oranı hesaplarını yaparak proje geliştiriyorlar. Kurdukları sistem ile ortamdaki toz, duman, gaz, koku gibi moleküller emilirken, diğer taraftan da ortama temiz hava verilir. Emme ve üfleme sistemleri olarak projelendirdikleri çalışmalarda ortamda cereyan oluşmamasına ve insanların olumsuz etkilenmemesi, Endüstriyel havalandırma projelerini mühendislik çalışmaları olarak gerçekleşir.

Kirli Havanın Etkileri

İş yerlerine kurulan havalandırma sistemlerini amacı insan sağlığını koruyarak çalışma verimliliğini artırabilmektir. İnsanların yaşadığı her ortamda havanın temiz olması sağlık açısından önemlidir. Özellikle toplu bulunulan ve üretim sektöründeki üretim yerlerinde hava kirliliği daha çok görülecektir. Firma her ortam için özel projeler hazırlıyor ve kullanım yeri özelliğine göre ürettiği ürünlerin montajını yaparak, çalışır duruma gelmesi sağlanıyor. Çalışma ortamlarında kirli hava sinir sistemi, deri, akciğer gibi tüm vücut sistemlerini olumsuz etkileyecektir. Hizmet verdiğiniz sektörün özelliklerine göre en uygun filtre sistemine sahip havalandırma çeşitlerini kullanmalısınız. Firma uzun yıllar ülkemizde temiz çalışma ortamları oluşturmak hizmet vermektedir.

Referansları

Uzun yıllar hizmet veren ve sürekli yeni projeler geliştiren firma, hem ülkemizde hem de yurtdışında birçok firma ile birlikte çalışıyor. Tüm sektörlere uygun ürünler üreterek hizmet ağını sürekli genişletmeye çalışıyor.

Detaylı bilgi için www.nursac.com web sitesi üzerinden hem bilgilendirme hem de ürün tanıtımlarına ulaşabilirsiniz.