En Sevimli Bebek Oyuncakları
Bebeklerin ilgisini çeken renkli, sesli ve şekilli bebek oyuncakları ile algıları kuvvetlenecek ve etrafa ilgi duyacaklardır.

Sağlıklı Bebek Oyuncakları

Bebekler oldukça hassas ve narindir. Bu nedenle bebeklere alınan oyuncaklar da sağlıklı ve güvenli olmalıdır. Bebeklerin yutabileceği küçük maddeler içermemeli, kesici uçlara sahip olmamalıdır. Bebeklerin görme, duyma algıları yavaş yavaş geliştiği için dikkatlerini çekecek şekilde olmalıdır. Bu şekilde seçilen bebek oyuncakları ideal olacaktır. Dilerseniz yakınlarınıza hediye olarak da alabilirsiniz. Unutmayın ki bir çocuğu en çok sevindiren şey oyuncaklardır.

Sesli ve Işıklı Oyuncaklar

Bebek oyuncağı seçerken yumuşak olan, ses ve ışık içeren oyuncaklar seçilmelidir. Bir bebeğin ilk oyuncağı genellikle dişlikler olur. Sonrasında ise çıngıraklı oyuncaklar ilgilerini çeker. 3 aydan sonra ise oyun halıları gibi çok kapsamlı oyuncaklarla ilgilenmeye başlayacaklardır. Sonrasında oyuncak ilgisi hızla artar ve oynamaya başlarlar. https://www.oyuncakbiziz.com/bebek-oyuncaklari adresinden bebekler için en güzel ve sağlıklı oyuncaklara erişebilirsiniz. Bebek dostu ve aynı zamanda ekonomik oyuncaklarla hem bebekler hem de ebeveynler eğlenecektir.