Facebook bünyesinde insanlarla sıkı şekilde etkileşimler kurma şansları daima vardır. Çünkü genel olarak görülür ki bu platformu tüm dünyada insanlar en etkin şekilde kullanıyorlar. Kurumsal firmalar da kendi amaçları doğrultusunda buranın dinamiklerinden faydalanıyorlar.

Bu sitede eğer birbirinden farklı hazır hesapların satışları yapılıyor. İyi bir konuma gelmiş prestiji olan hesaplar direkt burası aracılığıyla satın alınabiliyor. Site ana sayfası üzerinden satın al işlemiyle işlemleri yerine getiriliyor.

Eski Tarihli Facebook Hesapları

Bazen kurumsal firmalar, kendi çalışma amaçlar doğrultusunda eski tarihli Facebook hesaplarını tedarik etmeye de ihtiyaç duyabiliyorlar. Burada her zaman bu nitelikte hesapların da satışları yapılıyor. Uygun fiyat dinamikleriyle o hesaplar sorunsuz satın alınabiliyor. Ayrıca instagram reklam hesabım kapatıldı gibi sorunlara da gerekli çözümler üretiliyor.

Kimlik Onaylı Facebook Hesapları

Facebook bünyesinde kimlik onaylı olan hesaplar her zaman bir adım önde oluyorlar. Bu hem bireysel ve hem de kurumsal açıdan önemini daima ortaya çıkarıyor. Bu sitede hali hazırda kimlik onayları bulunan çeşitli satılık bazı hesaplara da yer veriliyor.

Facebook Hesap Satış

Sürekli en güncel halleriyle çeşitli Facebook hesapları bu siteye ekleniyor. Buradaki canlı destek birimi merak edilen tüm konulara ilişkin insanlara yardımcı oluyor. Reklam hesabım kapatıldı, ne yapmam gerekli türünden sorular burada iyi yanıtlar buluyor. Satın alım işlemleri güvenli şartlarda yerine getiriliyor.

Kaynak: https://facebookhesap.com/blog/instagram-reklam-hesabim-kapatildi