Ağız ve diş sağlığınız çok önemlidir. Hem işlevsellik açısından hem de estetik olarak önemli bazı ağız ve diş sağlığı sorunlarınız olabilir. Kalıtsal olarak çene ve diş uyumsuzlukları yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar sizlere hem zorluk yaşatabilir hem de kozmetik olarak önemli bir sorun olabilmektedir.

Diş yapınızda oluşan eğri, çarpık, yamuk, seyrek ya da sık diş sıralamaları önemli bir ortodontik sorun olarak bilinmektedir. Bunların çözümü için ortodontik tedaviler arasında yer alan diş teli tedavileri uygulanmaktadır. Bu tedaviler sadece ortodontistler tarafında yapılabilmektedir.

Konya diş teli uygulamaları için ortodonti uzmanı Dt. Sema Koyuncu ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisinden almış olduğunuz bir randevu ile ön muayene talep edebilirsiniz. Konya diş teli fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bozuk diş yapınız için ne tür bir tedavi uygulanabileceği, bu tedavinin ne kadar süreceği ve ne kadar maliyeti olacağı konusunda en net bilgiler ön muayenenin ardından belirtilmektedir.

Diş teli hangi hastalara uygulanmaktadır

Diş teli uygulamaları için hastalarda belirli bir yaş aralığı bulunmamaktadır. Ancak çocukluk ve ergenlik dönemlerinde yapılan uygulamalar her zaman daha kısa sürelerde sonuçlanmaktadır.

Eğer düzensiz bir diş yapınız varsa ve bu durum diş ve çene uyumsuzluğuna neden oluyorsa diş teli tedavisi için Dt. Sema Koyuncu ile görüşebilirsiniz. Hekiminizin de uygun görmesi halinde tedavi süreci başlamaktadır.