Ev aletlerinden temizliğin en büyük yardımcılarından biri olan elektrikli süpürgelerin önemi yadsınamaz bir gerçek. Yüksek emiş güçlü, pratik ve kullanışlı elektrikli süpürge modelleri kadınlar için adeta can kurtaran oluyor. Özellikle teknolojik yenilikler sayesinde elektrikli süpürge modellerinin artması pek çok yeni modelinde piyasaya çıkmasında etkili olmuştur.

Sizler için en uygun elektrikli süpürgeleri bir araya getiren Cimri, en beğenilen, en yeni ve en ucuz elektrikli süpürgeleri sizlerin beğenisine sunuyor.  Birbirinden farklı elektrikli süpürge modellerini sizler için fiyat kıyaslaması yapan cimri. com’daki ayrıntılara hep birlikte göz atalım.

Elektrikli Süpürge Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Elektrikli süpürge modellerinin artması kullanıcıların işini kolaylaştırsa da bir yandan da bu geniş ürün yelpazesinde doğru elektrikli süpürgeyi almanın kriterlerini arttırmaktadır. Elektrikli süpürgeler alınırken dikkat edilmesi gereken özelliklerden bir tanesi süpürgenin watt gücüdür. Yani elektrikli süpürgenin kullandığı elektriği ifade eder. Ve kullanılan enerji faturalarınıza yansıdığı için oldukça dikkat edilmelidir. Elektrikli süpürgenin sessiz olması da bir diğer kriterdir. Epe filtreli olması özellikle astım ve alerji hastaları için havayı daha iyi filtre eden daha yüksek korumalı HEPA filtreler son derece önemli olmaktadır. Ayrıca çekim gücü gibi özellikler de dikkat edilmesi gereken diğer özelliklerdendir.

Elektrikli Süpürge Modelleri ve Fiyatları

Birbirinden güçlü ev araç ve gereçleri satan firmaların daha iyisini üretme adına yarış içinde olduğu elektrikli süpürge modelleri şu şekilde: toz torbalı elektrikli süpürgeler, toz torbasız elektrikli süpürgeler, sulu süpürgeler, ıslak kuru elektrikli süpürgeler, el süpürgeleri, şarjlı el süpürgeleri ve halı yıkamalı elektrikli süpürgelerdir. Modeline göre kategorize edilen elektrikli süpürgeleri cimri.com da kolayca kıyaslayabilirsiniz.

Son zamanlarda toz torbasız elektrik süpürgesi modelleri artsa da toz toplama kapasitesi bakımdan toz torbalı elektrik süpürgeleri de revaşta olmaya devam etmektedir. Binlerce elektrik süpürgesi modelinden en uygun fiyatta olanları Cimri ’den kıyaslayarak alabilirsiniz.

Ürünün kalitesi, çekim gücü ve performansına göre seçeceğiniz elektrikli süpürgenin fiyatı değişecektir. Cimri ’de elektrikli süpürge kriterlerini belirlediğiniz sürece binlerce çeşit süpürge içinden eviniz, iş yeriniz için uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ayrıca Fakir, Rowenta, Fantom, Arnica ya da Arçelik gibi birbirinden kaliteli onlarca markayı da aynı anda karşılaştırarak doğru elektrik süpürgesini kolayca satın alabilirsiniz.